Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Zorg- en Comfortwinkel Voorthuizen

Zorg- en Comfortwinkel Voorthuizen

Bakkersweg 2 C, 3781GP, Voorthuizen 0342-476701 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving


Kent u al de mogelijkheden bij Zorg en Comfortwinkel Voorthuizen?

Ieder mens is uniek of je nou groot klein, obees of slank bent Zorg en Comfortwinkel Voorthuizen heeft voor iedereen een passende oplossing.

U kunt bij ons tegen aantrekkelijke prijzen producten in bruikleen krijgen en ook nieuw kopen. Bovendien kunt u bij ons, terecht voor gratis producten op basis van uw zorgverzekering. Zorg en Comfortwinkel Voorthuizen is daarmee het uitleenbedrijf voor de toekomst.

Misschien hebt u behoefte aan een hoog/laag bed, met een rustige houten uitstraling? Ook een nachtkastje nodig bij het hoog/laag bed? Maar ook voor een seniorenbed wat u makkelijk van elkaar rijd, kunt u terecht. Of wilt u toch een fauteuil op maat, eventueel met sta-op functie, in uw nieuwe kamer. Niet een fauteuil om alleen op te staan, maar ook om even lekker in te kunnen liggen met de benen omhoog…?

Uiteraard hebben wij niet alleen hoog/laag bedden en sta-op fauteuils in ons assortiment. Ook hebben wij seniorenbedden, rollators, handigheidjes voor in de keuken en badkamer, toiletverhogers, trippelstoelen, teveel om op te noemen. Oh, ja, ook sportbraces en producten voor borstvoeding zijn bij ons verkrijgbaar. Hebben wij het niet, dan zoeken wij het voor u op.

Heeft u behoefte aan hulp in de huishouding, iemand voor een klusje in of rond het huis, of heeft u aanpassingen in de badkamer nodig, of een scootmobiel op basis van de WMO? Kom eens praten over de mogelijkheden. Wij zoeken dan samen met u naar de beste oplossing.

Meer Thuiszorg in de buurt

Deze Zorg- en Comfortwinkel Voorthuizen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Thuiszorg in de buurt.