autobedrijf Vullings BV Kia

autobedrijf Vullings BV Kia

Spoorstraat 25, 5684AA, Best 0499-371657 Website

Openingstijden (20 feb - 26 feb)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Vullings Best stond begin jaren negentig aan de wieg van de introductie van het merk KIA in Nederland. Daarmee hebben wij als erkend reparateur jarenlange kennis en ervaring om uw KIA tiptop in orde te houden. Maar u kunt bij ons ook terecht voor de reparatie en verkoop van alle merken, nieuw en gebruikt.

Vullings Best zit in het officiële kanaal van KIA Nederland. Daardoor werken wij altijd met originele KIA-onderdelen.

Maar wat Vullings Best vooral bijzonder maakt is de gemoedelijke en persoonlijke omgang met onze klanten, die zich bij Vullings Best thuisvoelen. En niet te vergeten: onze onderhouds-tarieven, die in de meeste gevallen lager zijn dan de standaard KIA-tarieven!

Vullings Best is een echt familiebedrijf dat al vanaf 1958 bestaat. Jo Vullings richtte het bedrijf op. Zijn zoon Tiny Vullings nam het in 1994 over. In 1993 specialiseerde het bedrijf zich in het nieuwe automerk KIA.
Vullings Best was daarmee een van de eerste KIA-specialisten in Nederland en heeft mede bijgedragen aan de explosieve groei van het merk.

De laatste jaren is KIA zelfs een van de snelst groeiende automerken, omdat het een zeer brede lijn van modellen heeft voor elke beurs en elke gebruikssituatie!

Vullings Best heeft geen flitsende verkopers en luxe showroom. Daardoor houden wij de kosten laag en zijn bijvoorbeeld onze onderhoudstarieven altijd fors lager dan de standaard KIA-prijzen. Maar wel maken we graag een praatje met onze klanten en staan we altijd voor u klaar!

AD autobedrijf is een toonaangevende Europese formule van universele autobedrijven.
Inmiddels maken meer dan 4500 bedrijven uit 13 verschillende landen in Europa deel uit van deze keten. Allemaal hebben ze technische competentie en consumentenservice hoog in het vaandel staan. Laat U Uw auto onderhouden of repareren door een van deze specialisten ? dan bieden we U een internationale garantie van maar liefst 2 jaar op onderdelen en uurloon .

Meer Auto's & Garages in de buurt

Deze autobedrijf Vullings BV Kia vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Auto's & Garages in de buurt.