Auto Alliance BV

Auto Alliance BV

de Houtakker 17, 6681CW, Bemmel 0481-461198 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Service op maat, zonder verrassingen achteraf:

Auto Alliance is een RDW-erkend autobedrijf voor ALLE MERKEN, maar wel vanaf het begin sterk gespecialiseerd in Renault en Dacia.

Auto Alliance (sinds 1983) is een klein bedrijf dat zich onderscheidt in zorg voor kwaliteit en klantgerichtheid. Uit onderzoek van Renault Nederland in 2014 is gebleken dat veel van onze klanten in hoge mate tevreden zijn met onze dienstverlening. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, beschikken onze medewerkers over de nieuwste vakkennis.

Nieuws in 2015:
Van Renault-dealer naar specialist in Renault

Per 1 januari hebben we, na 31 jaar, de stap gezet van Renault-dealer naar VSR-dealer. De aangesloten dealers van de Vereniging Specialisten Renault (VSR) staan voor vertrouwd, vakkundig en vriendelijk, en hebben een passie voor het merk Renault. Daar voelen wij ons natuurlijk bij thuis.

Wij zijn aangesloten bij BOVAG en VSR (Vereniging Specialisten Renault).

Diagnoseapparatuur voor alle merken:

Een investering in diagnoseapparatuur maakt dat aan alle merken auto’s service en onderhoud verleend kan worden. Ook voor APK’s, banden- en aircoservice, opslag zomer/winterbanden, nieuwe auto's, occasions of schadeherstel kunt u bij ons terecht.

Uiteraard onderhouden wij alle merken, van APK keuring tot een grote beurt.

Voor kleine onderhoudswerkzaamheden of kleine reparaties (bandenspanning, vloeistofniveaus, het vervangen van een ruitenwisser etc) kunt u altijd, zonder afspraak bij ons terecht. Wij helpen u direct. En mocht u even moeten wachten, dan staat de (gratis en verse) koffie klaar!

Tevens werken wij samen met FOCWA schadebedrijven en repareren wij ook voor Schadegarant.(Het eigen risico wordt dan ook bij een Schadegarant-reparatie verlaagd volgens voorwaarden van Schadegarant).

Wij geven u vooraf een prijsopgave van eventuele reparaties, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Meer Auto's & Garages in de buurt

Deze Auto Alliance BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Auto's & Garages in de buurt.