Openingstijden.nl

Openingstijden.nl is gestart in 2007 en was de eerste website die zich volledig richtte op het verzamelen en toegankelijk maken van openingstijden in Nederland. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de meest populaire websites in de retailbranche en is ons platform meer dan alleen een plek om openingstijden te bekijken. We bieden gegevens van alle populaire winkels, woonboulevards en winkelcentra in Nederland!

Direct vanaf de lancering in juni 2007 is de website sterk gegroeid wat betreft het aantal bezoekers, maar zeker ook wat betreft het aantal winkels en bedrijven met een vermelding op onze website.

Er zijn in Nederland honderden woonboulevards en winkelcentra maar er was tot op heden geen plek waar je een duidelijk overzicht kon vinden van al deze locaties, de gevestigde winkels en bijbehorende informatie zoals koopavonden en koopzondagen. Vanaf heden vind je ook al deze informatie op openingstijden.nl!

Jouw winkel of bedrijf Staat jouw vestiging nog niet op openingstijden.nl?

Een vermelding van jouw winkel- of bedrijfsgegevens is gratis. Je kan jouw bedrijf aanmelden met behulp van onze wizard, waarmee je in drie stappen jouw bedrijfsgegevens gratis online plaatst.

Meer informatie

Openingstijden.nl is online beschikbaar via je pc, je telefoon en je tablet. Allemaal gewoon via de website welke is geoptimaliseerd voor gebruik op al deze apparaten!

Heb je suggesties, kritiek of ben je juist enthousiast?
Laat het ons weten!

contact@openingstijden.nl