Centrum voor Muziek en Dans

Centrum voor Muziek en Dans

de Hofnar 14, 5554DA, Valkenswaard 040-2083591 Website

Openingstijden (21 sep - 27 sep)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Aanvullende informatie

Gesloten tijdens de regulier schoolvakanties

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Als je zelf een instrument wilt leren bespelen, of wilt leren dansen of zingen, dan ben je bij het Centrum voor Muziek en Dans in Valkenswaard aan het juiste adres. Het CMD is al tientallen jaren dé plek waar je moet zijn om je te ontwikkelen op het gebied van muziek en dans, waar je onder deskundige en enthousiaste begeleiding kunt ontdekken, leren en doen.

We zijn er voor iedereen: beginnende, gevorderde en doorgewinterde amateurs, mensen die een vakopleiding nastreven, jeugdigen, volwassenen en senioren, instrumentale verenigingen en koren, maar ook niet georganiseerde groepen en individuele belangstellenden. Iedereen kan voor opleiding en begeleiding, ondersteuning, bemiddeling en advies bij ons terecht. Daarnaast verzorgt het CMD steeds meer activiteiten bij het primair en voortgezet onderwijs en bij kinderdagverblijven en peuterspeelzalen.

Elk cursusjaar heeft het CMD weer een uitgebreid pakket voor muziek- en danslessen in verschillende lesvormen: de vertrouwde jaarcursussen, dans, samenspel, korte cursussen en leskaarten voor volwassenen – zowel in de klassieke als in de populaire muziek. We zijn trots op de kwaliteit en diversiteit van ons aanbod, waarmee we onze cursisten veel kunnen bieden. Regelmatig worden er leerlingenconcerten georganiseerd, waarin onze cursisten de gelegenheid krijgen zich te presenteren op een podium.

Het CMD staat middenin de samenleving en wil van daaruit blijven bijdragen aan het rijke sociaal-culturele leven: laagdrempelig en breed toegankelijk voor alle inwoners van Valkenswaard.

Heeft u vragen, op- of aanmerkingen of misschien heel specifieke wensen: aarzel dan niet en laat het ons weten! We zullen ons uiterste best doen om u zoveel mogelijk tegemoet te komen. Alleen zo kunnen we blijven werken aan de verdere ontwikkeling van ons Centrum voor Muziek en Dans waar iedereen terecht kan en de kans krijgt om zich te ontwikkelen.