Fysiotherapie Totaal Oosterhout

Fysiotherapie Totaal Oosterhout

Sint Vincentiusstraat 92, 4901GL, Oosterhout 0162-432408 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Fysiotherapie Totaal Oosterhout is een locatie waar meerdere therapieën worden uitgeoefend:

- FYSIOTHERAPIE: De fysiotherapie houdt zich bezig met het bewegen van mensen in hun dagelijkse omgeving en maatschappelijke participatie. Fysiotherapie richt zich op het verhelpen van klachten die gerelateerd zijn aan de houding of aan het bewegend functioneren. De fysiotherapeut onderzoekt, behandelt, adviseert, informeert en motiveert tot oefenen en beter bewegen. Zo probeert hij ook herhaling van klachten te voorkomen. De fysiotherapeutische behandeling kan ook ter preventie van klachten dienen. Fysiotherapie helpt de mens dus om het lichaam zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Fysiotherapie kan toegepast worden bij alle leeftijdsgroepen.

- HOLISTISCHE THERAPIE: Ontspanningstherapie is één van de behandelingen die binnen de fysiotherapie toegepast kan worden. De holistische therapie kan gezien worden als een specialisatie hierop.

- SPORTMASSAGE: Heeft u spierpijn, vermoeide spieren, een stijve nek, een pijnlijke rug, of gevoelige benen? Een ontspannende massage kan dan iets voor u zijn. Een massage zorgt voor verlichting en bespoedigt het herstel. Voor sporters kan dat zijn na een training of wedstrijd. Het herstel wordt versneld zodat u zonder spierpijn of vermoeidheid verder kunt. Ook als u geen sporter bent kunnen wij u van dienst zijn bij een stijve nek, een pijnlijke rug e.d.

- EASY TAPING
Easy Tape & de Easy Taping Methode zijn nieuw. Deze Zwitserse methode is dé revolutie op het gebied van functioneel tapen. Het is gebaseerd op principes uit de fysiotherapie, kinesiologie en osteopathie. Bij deze functionele aanpak wordt neuroreflectoire fascilitatie gecombineerd met mechanische sturing. Easy Taping versnelt het genezingsproces, geeft pijnvermindering en is een onmisbaar onderdeel bij de actieve therapeutische aanpak. De methode wordt wereldwijd succesvol toegepast door fysiotherapeuten, sportartsen en sportverzorgers.

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze Fysiotherapie Totaal Oosterhout vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.