Fysiotherapiepraktijk Lagerwey Van Dartel

Fysiotherapiepraktijk Lagerwey Van Dartel

Molenstraat 60, 6721WP, Bennekom 0318-416379 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving


fysiotherapie praktijk Lagerwey / van Dartel

In onze fysiotherapie praktijk in Bennekom werkt een (jong )enthousiast team van 5 therapeuten.

Voor ons zijn individuele aandacht voor u als bezoeker van onze praktijk en waar nodig een multidisciplinaire aanpak van uw zorgvraag, belangrijk binnen de visie van onze fysiotherapie praktijk.

Wij proberen u van goede zorg te voorzien binnen een rustige (werk)omgeving.
Onze specialisaties zijn: Manuele therapie ; kinderfysiotherapie; dry needling ; mensendieck oefentherapie; sportgerelateerde klachten ; Nekklachten ; hoofdpijnklachten ; schouderklachten volgens methode Stenvers

Kinderfysiotherapie

Er zijn kinderen die zich vertraagd of afwijkend ontwikkelen ten opzichte van leeftijdgenoten. Dit kan als gevolg zijn aandoeningen aan zintuigen, organen, het zenuwstelsel of het bewegingsapparaat. Echter er hoeft niet sprake te zijn van een aandoening maar er kan ook een te kort aan ervaring of aanleg zijn.
In eerste instantie zal de kinderfysiotherapeut middels een observatie en een uitgebreid onderzoek in kaart brengen waarom de ontwikkeling vertraagd of afwijkend verloopt en in overleg met ouders/ verzorgers een behandelplan opstellen.
In spelvorm(spelend en lerend) en kindgericht oefenmateriaal zal aan de behandeldoelen gewerkt worden. Om een optimaal resultaat te krijgen is het belangrijk om goede afstemming met ouders, eventuele andere hulpverleners en scholen te hebben. Overleg/begeleiding van ouders en scholen zal een belangrijke plaats innemen binnen de behandeling. bekijk ook de website voor de Nederlandse Vereniging voor Kinderfysiotherapie.

Manuele therapie

Manuele therapie richt zich op diagnostiek en behandeling van functiestoornissen van het bewegingsapparaat. Het doel van de therapie is het verminderen van deze functiestoornissen en pijnklachten. Om dit te realiseren kunnen specifieke mobiliserende technieken gebruikt worden.