Fysiotherapiepraktijk Retera

Fysiotherapiepraktijk Retera

Milhezerweg 34, 5752BC, Deurne 0493-314170 Website

Openingstijden (28 mei - 3 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

 • Maandag: 20:00
  Dinsdag: 21:15
  Donderdag: 21:15

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Fysiotherapie Retera te Deurne levert geïntegreerde multidisciplinaire eerstelijns gezondheidszorg.

Wij leveren deze zorg:
- Op een betrouwbare, deskundige, kwalitatief hoogstaande en innoverende wijze waarbij wij streven naar een optimale gezondheid voor lichaam en geest.
- Via samenwerking met disciplines en/of instellingen binnen de gezondheids-en welzijnszorg, overheidsinstellingen en verzekeraars.
- In een persoonlijke en ontspannen sfeer waarbij de cliënt actief betrokken wordt bij het oplossen van zijn of haar hulpvraag.

U kunt bij Fysiotherapie Retera in Deurne (Walsberg) terecht voor: reguliere fysiotherapie, oedeemtherapie, manuele therapie, geriatrie fysiotherapie, sportrevalidatie, haptonomie, Mc Kenzie, sportrevalidatie, ontspanningstherapie, beweegprogramma's, fysio-fitness.

Op verwijzing bieden wij u ook fysiotherapie aan huis.

De fysiotherapeut: specialist van het menselijk bewegen
Fysiotherapie is het vakgebied van het menselijk bewegen: de fysiotherapeut houdt zich bezig met het bewegen van mensen in hun dagelijkse omgeving en maatschappelijke participatie. De fysiotherapeutische zorg richt zich op de oorzaken van gezondheidsproblemen en op de gevolgen van ziekten, aandoeningen en syndromen, met als doel het bevorderen van de gezondheid met betrekking tot het bewegen in relatie tot participatie in de samenleving. Voortbouwend op het zoeken naar oorzaken schenkt de fysiotherapeut veel aandacht aan preventie.

De fysiotherapeut legt de bewegings(on)mogelijkheden van de patiënt vast. Hij onderzoekt op welke wijze het bewegen plaatsvindt om te analyseren waarom de patiënt juist op deze manier beweegt.
In de analyse zoekt de fysiotherapeut naar oorzakelijke en beïnvloedbare factoren opbasis waarvan hij in samenspraak met de patiënt de doelen en het behandelplan opstelt.

Het doel van de behandeling is het optimaliseren van het bewegen van de patiënt uitgaande van zijn vermogens en binnen de mogelijkheden die er zijn.

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze Fysiotherapiepraktijk Retera vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.