Imanse Aanhangwagens & Caravans

Imanse Aanhangwagens & Caravans

Witteweg 5, 1431GZ, Aalsmeer 0297-266484 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Imanse Aanhangwagen & Caravans
Imanse Aanhangwagens & Caravans is hét adres voor aanhangwagen-, caravan- en camperbezitters, gevestigd aan de Witteweg in Aalsmeer. De Witteweg ligt parallel aan de N196 (voorheen N201), slechts enkele minuten rijden vanuit Amsterdam. Wij verkopen en verhuren open en gesloten aanhangwagens en verzorgen vakkundige reparatie en degelijk onderhoud. Bent u in het bezit van een caravan of camper? Ook voor onderhoud en reparatie aan uw caravan of camper, bent u bij ons aan het goede adres!

Als u overweegt om een aanhangwagen, caravan of camper aan te schaffen, dan adviseren wij u graag. Heeft u specifieke wensen over het uiterlijk en de functionaliteit van uw wagen? Aarzel dan niet om deze met ons te bespreken. Dankzij onze specialistische en technische kennis, ons assortiment en onze ervaring binnen de branche, kunnen wij u uitstekend voorlichten.

Onderhoud & Reparatie van uw aanhangwagen
Regelmatig onderhoud aan- of controle van uw aanhangwagen of paardentrailer is van groot belang. Niet alleen voor uw veiligheid en dat van uw medeweggebruikers, maar ook voor de levensduur van de wagen. Met name de vitale onderdelen, zoals remmen, assen, verlichting en chassis verdienen extra aandacht. Wij onderhouden en repareren alle merken en typen aanhangwagens, paardentrailers en boottrailers. Ons Technocenter beschikt over de meest geavanceerde gereedschappen en analyseapparatuur, zoals een computergestuurde remmentestbank en weegbrug, die ook geschikt is voor tandemassers.

schadeherstel Aanhangwagens
Imanse Aanhangwagens & Caravans weet als geen ander, dat een aanhanger die stil staat als gevolg van schade, geen geld oplevert, maar juist veel kost. In dat geval verlenen wij u meestal voorrang voor het herstellen van de schade. Houd er echter wel rekening mee, dat wij afhankelijk zijn van derden, als wij de onderdelen niet op voorraad hebben. Indien het mogelijk is geven wij u in dat geval, een vervangende aanhangwagen mee.