Let op: Vandaag is het 1e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Slagerij De Huzumer

Slagerij De Huzumer

Jan van Scorelstraat 51, 8932CZ, Leeuwarden 058-2134524 Website

Openingstijden (14 mei - 20 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

In onze slagerij wordt alles op professionele wijze bereid, met volledig behoud van de smaak. Of het nou om de vleeswaren of een Hollandse biefstuk gaat, bij ons is het altijd van perfecte kwaliteit. Ook voor advies over ons vlees en hoe u dit het beste kunt bereiden, kunt u bij ons terecht. Daarbij hebben wij een eigen worstenmakerij waar wij onze speciale worsten op ambachtelijke wijze maken. Geheel volgens authentiek recept en met de beste ingrediënten mogelijk.

De Huzumer Slager is al sinds jaren een begrip in Leeuwarden en omstreken. Dit is te danken aan de goede kwaliteit vlees en de zeer scherpe prijzen. Veel klanten komen regelmatig terug vanwege onze specialiteiten waaronder:
de heerlijke eigen gemaakte droge worst,
zeeuws spek,
grillworst.
Maar ook gekruide biefstukpuntjes en gemarineerde steaks zijn zeer in trek.

De voordelige bbq-pakketten, ook compleet te verkrijgen met salades, stokbrood, sausjes etc. zijn al jaren erg gewild. Ook de barbecue kan hierbij aangeleverd worden.

Of denk aan complete gourmetschotels voor de feestdagen.

Oftewel, de Huzumer Slager is van alle markten thuis.
Ook voor leveringen aan Horeca en Instellingen.

Onze slagerij in Leeuwarden heeft daarbij een groot aanbod vleeswaren. Voor de echte vleesliefhebber is De Huzumer Slagerij een waar paradijs. In onze slagerij gaan wij in alles voor het allerbeste. Of het nou onze producten betreft of onze persoonlijke service, bij De Huzumer Slagerij gaat u nooit met lege handen naar huis. Al is het met een goede tip of een lekker recept.

Meer Supermarkten in de buurt

Deze Slagerij De Huzumer vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Supermarkten in de buurt.