Woonpartners

Woonpartners

Kasteel-Traverse 1, 5701NR, Helmond 0492-508800 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Woonpartners is een woningcorporatie in Helmond met circa 7.400 woningen. Zo'n 85 medewerkers houden zich continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit van wonen. Om te voorzien in huisvesting voor iedereen die daar behoefte aan heeft, ontwikkelen we goede en betaalbare woningen. Daarnaast nemen we ook nog onze maatschappelijke taak zeer serieus. We kijken daarvoor naar de ontwikkelingen op de markt en zijn een luisterend oor voor onze huurders en woningzoekenden. We brengen wensen en behoeftes in kaart en stemmen onze producten en diensten daarop af. Samen met onze huurders, de gemeente en andere maatschappelijke en sociale organisaties streven we naar een ‘leefbaar’ Helmond. Naar een stad waarin iedereen met plezier en comfort woont.

Woonpartners is een maatschappelijke onderneming die haar klanten een wooncarrière biedt die past bij hun wensen en mogelijkheden binnen een gewaardeerde en gevarieerde woonomgeving in de stad Helmond en de regio.

Visie
Aan de uitwerking van de missie ligt een heldere visie ten grondslag, bestaande uit meerdere elementen en invalshoeken:
De gemeente Helmond is primair ons werkgebied, maar als het belang van Woonpartners ermee gediend is kunnen we ook actief zijn in het hele SRE-gebied. We kiezen voor woon- en leefkwaliteit en voelen ons hiervoor maatschappelijk verantwoordelijk.

Een sterke ongedeelde stad Helmond met “prachtwijken”. Wijken die gedifferentieerd van opzet zijn, qua bevolkingsopbouw, culturen, inkomenscategorieën, woningtypen en prijsklassen. Leefbare wijken, met een breed pakket aan voorzieningen, goede scholen, ouderenproof, met veel groen, gezonde lucht en een veilige verkeersstructuur. Dit vergt een integrale aanpak van de bestaande wijken, met voorrang voor de wijken waar deze aanpak het hardste nodig is.

Woonpartners stelt zich als maatschappelijke organisatie primair ten doel om mensen in de laagste inkomenscategorie adequaat te huisvesten.