Openingstijden Koningsdag


De verjaardag van onze Koning vieren we op Koningsdag! Elk jaar opnieuw is dit een schitterend feest. De openingstijden van de winkels zijn aangepast en in elk dorp en elke stad valt iets te vieren. Natuurlijk draait op allerlei plekken de kermis op volle toeren. Heeft de handelsgeest jou ook in de greep, dan ga je misschien met je spulletjes op een vrijmarkt staan. Heb je kinderen, dan willen die vast wel een beetje zakgeld bijverdienen op de kleedjesmarkt.

Op deze oranje dag wil je natuurlijk genoeg te eten en te drinken in huis hebben. Heb je daar de boodschappen al voor gedaan? Door de feestelijke sfeer op Koningsdag zijn de supermarkten niet altijd op de gewone tijden open. Een blik op Openingstijden.nl lost onzekerheid over openingstijden snel voor je op.

Ook als je de vrije dag wilt benutten voor een bezoek aan de bouwmarkt of het tuincentrum in jouw buurt, is het verstandig om eerst even de openingstijden op te zoeken. Zo voorkom je dat je ineens voor een gesloten deur komt te staan. Met familie of vrienden vier je Koningsdag ook gezellig in een café of restaurant. Weet je niet zeker of dit op Koningsdag geopend is of wil je graag vooraf reserveren? Werp dan snel een blik op Openingstijden.nl en je hebt direct alle informatie op je scherm.

Veel plezier op Koningsdag!