A & A Administratie

A & A Administratie

Opaalstraat 150, 9743HN, Groningen 050-7506151 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

ZZP Administatiekantoor A&A Administratie is er voor u als kleine zelfstandige.

Krijgt u weer een hoge rekening van uw accountant? Mis u dat stukje persoonlijke aandacht en een vast aanspreekpunt? Zoekt u een administrateur met ervaring en kennis van zaken? Bij ons heeft u een vertrouwenspersoon met kennis van zaken op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied. Bij A&A A Administratie krijgt u een vast aanspreekpunt en alles wat u van een goede boekhouder mag verwachten. Wat krijgt u niet? Die hoge rekening! Wij zijn tot 40% goedkoper dan een accountant. U krijgt aandacht en de belastingzaken of bedrijfseconomische zaken worden duidelijk met u besproken. U krijgt een toegewijde boekhouder die u als hardwerkende kleine zelfstandige verdient!

A&A Administratie is het administratiekantoor van Groningen. Geen uurtje factuurtje mentaliteit. Gewoon netjes en zakelijk. Wij werken zowel tegen flexibele prijzen als een afgesproken jaarprijs voor het verzorgen uw volledige administratie en eventuele belastingaangiftes. Wilt u een waardevol fiscaal advies? U kunt ons altijd bellen of mailen zonder extra kosten! Ik neem graag de tijd voor u. U krijgt een mooi bedrijfsoverzicht van uw bezittingen, uw schulden uw kosten en opbrengsten.

A&A Administratie verzorgt de ZZP administratie en de administratie voor vrije beroepen. Voor de grotere ondernemingen verzorgen wij naast de administratie ook de salarisadministratie. Iedereen krijgt gevraagd of ongevraagd fiscaal advies om uw winst te verbeteren. Ook starters zijn natuurlijk meer dan welkom bij A&A Administratie. Wij helpen u graag op weg naar een succesvolle onderneming, want dat is niet alleen goed voor u, maar ook voor ons. En dan bedoelen we niet alleen financieel, het geeft ons ook een fantastisch gevoel.

Meer Zakelijke dienstverlening in de buurt

Deze A & A Administratie vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zakelijke dienstverlening in de buurt.