A-Quin

A-Quin

Industrieweg 43, 3361HJ, Sliedrecht 0184-410712 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

In april 2008 is ons bedrijf opgericht. Vanaf de start hebben wij onafhankelijk en zelfstandig opererend in de markt gestaan. We hebben ons ontwikkelt en als team op elkaar inspelend kennis en ervaring opgedaan. Dit vertalen wij in onze nieuwe naam. Per 01 oktober 2010 heet ons bedrijf A-Quin. Een functionele naam voor een deskundige partner. A-Quin staat voor Advies, Kwaliteit, Inspecties, Ingenieursdiensten en Infra.
Op een verantwoorde wijze spelen we in op maatschappelijke ontwikkelingen. A-Quin adviseert vanuit een ambitie die verdergaat dan het opnemen en toepassen van minimum duurzaamheid criteria. Rekening houdend met milieu, economische en sociale aspecten nemen we duurzaamheid als uitgangspunt. Dit borgen we in een proactief bedrijfsbeleid en managementsysteem.

Onze Missie & Visie
A-Quin is een onafhankelijke en betrouwbare organisatie die de nummer één in inspectieland wil zijn op het gebied van het inspecteren en adviseren van infrastructurele kunstwerken binnen de disciplines werktuigbouw / elektrotechniek en civiel. A-Quin doet dit op dusdanig kwalitatieve wijze dat we de opdrachtgever op dit vlak geheel ontzorgen:
De A-Quin medewerkers zijn herkenbaar aan de volgende eigenschappen:

Luistert naar de opdrachtgever;
Denkt in oplossingen, niet in problemen;
Denkt mee met de opdrachtgever;
Is in zijn specialisme een verlengstuk voor de opdrachtgever;
Overtreft de verwachtingen van de opdrachtgever;
Maakt onderdeel uit van een altijd lerende organisatie en neemt dit mee naar de opdrachtgever;

Positionering
A-Quin positioneert zich als een relatief kleine, flexibele, professionele en deskundige organisatie die borg staat voor betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht. Hiermee ontzorgt A-Quin de opdrachtgever. A-Quin streeft er naar in haar rapportages een compleet beeld te geven voor de opdrachtgever en hiermee een zorg weg te nemen. De disciplines waarin A-Quin gespecialiseerd is, zijn: Werktuigbouw, elektrotechniek en civiel.

Meer Ingenieursbureaus in de buurt

Deze A-Quin vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Ingenieursbureaus in de buurt.