Let op: Vandaag is het 1e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

AA Sloopwerken

AA Sloopwerken

Konnetlaantje 18, 1435HW, Rijsenhout 0297-342315 Website

Openingstijden (14 mei - 20 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Amovatiebedrijf Aalsmeer, voorheen bekend als AA Sloopwerken heeft sinds 1988 een goede reputatie weten op te bouwen in totaalsloop- en renovatiesloopwerkzaamheden in onder andere de regio Rijsenhout.

U kunt nog steeds terecht voor de reguliere sloopwerkzaamheden, maar we zullen ons ook met een enorm enthousiasme buigen over delicate opdrachten waarbij wat meer komt kijken: "monnikenwerk" is ons niet vreemd.

Voor totale sloopprojecten en sloopwerken in de regio Rijsenhout coördineert Amovatiebedrijf Aalsmeer het sloopproces van calculatie tot en met verwerking van materialen. Wij zien er vakkundig op toe dat alles volgens afspraken en regels wordt uitgevoerd. Het renovatiesloopwerk is specialistischer.

Expertiseonderzoek gaat aan deze projecten vooraf, ook daarvoor is de kennis en jarenlange ervaring ruimschoots aanwezig bij Amovatiebedrijf Aalsmeer. Alle werkzaamheden geschieden binnen het kader van ISO 9001-2000 en VCA**.

Tevens zijn wij gecertificeerd voor het verwijderen van asbest volgens KOMO-procescertificaat BRL5050 en voor het uitvoeren van grond- en sloopwerken volgens SVMS-007.

Slopen is een specialistisch vakgebied. De overheid stelt vaak terecht steeds scherpere regels en voorwaarden bij sloopwerken. De stortkosten zijn de laatste jaren enorm gestegen. Recycling van materialen wordt steeds meer als vanzelfsprekend ervaren.

Organisatie, planning en verwerking zijn daarom eerste prioriteit om binnen dit kader de sloopwerken te kunnen uitvoeren. En dit is nu precies de kracht van Amovatiebedrijf Aalsmeer in de regio Rijsenhout.

Meer Sloopwerk in de buurt

Deze AA Sloopwerken vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Sloopwerk in de buurt.