AAS Ambting Autoschade BV

AAS Ambting Autoschade BV

De Overmaat 5, 6831AE, Arnhem 026-3814279 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

SCHADE WAT NU?

Een deuk of een kras heeft voor ons geen geheimen. Al ruim 40 jaar herstellen wij autoschades. Met passie, met vakmanschap. Ongeacht de omvang, het merk of type auto.

Het proces is zo gestroomlijnd, dat u snel weer op weg kunt met uw eigen auto. Vaak al binnen een paar dagen. Het maakt hierbij niet uit waar u verzekerd bent. Wij werken voor alle maatschappijen.

Naast liefde voor het vak heeft Autobedrijf Ambting maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Ons autoschadebedrijf voldoet daarom aan de strengste eisen op het gebied van milieu en veilig werken.

Wij gebruiken bijvoorbeeld alleen watergedragen autolakken. In de werkplaats en de spuitcabines zorgt een modern luchtzuiveringssysteem voor frisse lucht. Autobedrijf Ambting werkt ook volgens de eisen van ISO 9002.

Op wens van de klant is ‘groen’ schadeherstel mogelijk. We repareren dan zoveel mogelijk met gebruikte onderdelen.

UITDEUKEN ZONDER SPUITEN

‘Spotrepair’ is een uitkomst bij kleine deukjes of putjes. Bij deze techniek, ook wel bekend als ‘uitdeuken zonder spuiten’, worden oneffenheden verwijderd zonder dat de verfspuit nodig is. Dit zorgt voor vriendelijke tarieven.

Autobedrijf Ambting beheerst deze kunst al meerdere jaren. Met speciaal gereedschap en veel vakmanschap drukken wij het deukje vanaf de achterzijde terug. Zo verdwijnen parkeerdeukjes en/of hagelschade als sneeuw voor de zon.

LEENAUTOSERVICE

Autobedrijf Ambting houdt u ook mobiel als de schade aan uw auto wordt hersteld. Tijdens de reparatie staat er een leenauto voor u klaar.

Onze vloot bevat ook een lesauto met dubbele bediening als extra service voor rijschoolhouders. Voor ondernemers is een bestelbus beschikbaar als tijdelijk vervoer. Dit is service volgens Autobedrijf Ambting. Service zoals wij die al veertig jaar leveren.

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze AAS Ambting Autoschade BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.