ABC Advocatenkantoor BV & Mediation

ABC Advocatenkantoor BV & Mediation

S. van Ravesteynkade 398, 3071ML, Rotterdam 010-4840559 Website

Openingstijden (22 jan - 28 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag - donderdag: 20:00

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

FAMILIERECHT en ARBEIDSRECHT: Relaties tussen samenwonenden, gehuwden, kinderen en ouders, worden van rechtswege beschermd. Dit geldt ook voor relaties tussen werkgevers en werknemers. Zowel bij het ontstaan als het ontbinden van deze relaties zijn er kwesties die afgesproken, vastgelegd of geregeld moeten worden. Bij dat soort zaken spelen financiële belangen vaak een grote rol. Emoties kunnen hoog oplopen waardoor deskundige juridische bijstand onmisbaar is. Die juridische bijstand krijgt u van de advocaat die door het volgen van een universitaire opleiding plus het daarna succesvol afronden van jaren lange gedegen juridische specialisatie opleidingen en ervaring in de praktijk, de nodige expertise in huis heeft om uw belangen te behartigen.

Als u aan FAMILIERECHT denkt dan kunt u naast echtscheiding op tegenspraak of scheiden in overleg ook denken aan mediation. Tevens kunt u bij ons terecht voor het opstellen van een convenant , partneralimentatie en kinderalimentatie of stopzetting en indexering daarvan, draagkrachtberekeningen, kort geding verkoop woning, omgangsrecht met of gezag over de kinderen, jeugdrecht, co-ouderschap, boedelscheiding, afwikkelen van huwelijkse voorwaarden. Wij zorgen ook er voor dat de beschikking wordt ingeschreven in de registers van de Burgerlijke Stand.

Bij ARBEIDSRECHT moet u denken aan juridische problemen tussen werkgever en werknemer op het terrein van ziekte, ontslag, arbeidscontracten, uitleg van Cao-bepalingen, loondoorbetaling, medezeggenschap en concurrentiebeding om er maar een paar te noemen. Wij kunnen soms een ontslag vergoeding voor u regelen. Verder is het van belang of een eindafrekening verplicht is en of er nog achterstallig salaris en vakantiegeld kan worden geclaimd.

Met een HR/SCAN kunt u uw beleid na laten kijken met in het achterhoofd de nieuwe Wet Werk en Zekerheid. Zo bent u goed voorbereid op nieuwe ontwikkelingen en kunnen juridische problemen worden voorkomen of beperkt.

Meer Advocaten in de buurt

Deze ABC Advocatenkantoor BV & Mediation vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Advocaten in de buurt.