ABC Het

ABC Het

Baarsjesweg 224, 1058AA, Amsterdam 020-7990010 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Het ABC zorgt voor virtuoos onderwijs, met gelijke kansen voor alle leerlingen, en is partner bij complexe onderwijsvraagstukken.

Al meer dan 40 jaar ondersteunt Het ABC het onderwijs en ouders bij allerlei vraagstukken rond leren en onderwijzen. Wij doen dat vanuit onze visie op professionaliteit in het onderwijs: de Virtuoze School. Door de 8 krachten van virtuoos onderwijs op al ons werk van toepassing te laten zijn, zorgen we voor florerende leerlingen. Samen met gemeenten en andere partners, zoals welzijnsorganisaties, voeren we allerlei maatschappelijke trajecten met een link naar het onderwijs uit. Zo dragen we bij aan de bloeiende metropool.

Onze werkwijze
Of je nu een ouder bent met een vraagstuk rond je kind, of een directeur die aan de gang wil gaan met de school: altijd gaan we met jou het gesprek aan over wat je wilt bereiken en hoe we daar kunnen komen. We maken daarbij gebruik van alle kennis en inzichten die we in de afgelopen jaren hebben vergaard en ontwikkeld, en bekijken hoe we die op jouw specifieke vraag kunnen inzetten.

Samenwerking
Samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel. We werken intensief samen met universiteiten en hogescholen om kennis te ontwikkelen. We staan in nauw contact met maatschappelijke organisaties op het gebied van jeugdzorg, nieuwkomers etc. Telkens kijken we hoe we samen betere resultaten kunnen realiseren voor kinderen.

Onze mensen
Onze adviseurs en behandelaren hebben allemaal gewerkt in het onderwijs. Zo zorgen we ervoor dat onze adviezen en behandeling altijd aansluiten bij de praktijk. Ondertussen houden we onze kennis continu up to date, door samen met onze klanten en de wetenschap nieuwe inzichten te vergaren en te onderzoeken. Een adviseur of behandelaar van Het ABC is dus een expert die naast je staat, je helpt en je verrijkt.

Alle winst voor het kind
We zijn een stichting. We hebben geen winstoogmerk. Tenminste, geen financieel winstoogmerk. We willen wel maatschappelijk winst maken.