ABIN Accountants en belastingadviseurs

ABIN Accountants en belastingadviseurs

Keyserswey 89, 2201CX, Noordwijk 071-3619318 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Onze dienstverlening op het gebied van accountancy wordt uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van onze registeraccountants. Ook hebben wij medewerkers die opgeleid zijn tot accountant-administratieconsulent. ABIN levert accountancy diensten in de volgende vier hoofdcategorieen:

1. Accountantscontrole en samenstellen van financiële verantwoordingen.

ABIN voert reeds jaren wettelijke controles uit en heeft de daarvoor benodigde WTA vergunning van de AFM. De nadruk van de accountancy-werkzaamheden liggen op het samenstellen van jaarrekeningen van kleine en middelgrote ondernemingen. Alle accountancy-werkzaamheden vallen onder de verantwoordelijkheid van een team van registeraccountants en accountant-administatieconsulenten.

2. Speciale opdrachten.

Bedrijfsopvolging en herstructureringen worden door ons op verzoek of naar aanleiding van het initiatief onzerzijds gerealiseerd. Regelmatig begeleiden wij overnames en voeren desgewenst due diligence werkzaamheden uit. Onze due diligence werkzaamheden resulteren in een overzichtelijk en to-the-point rapportage van onze bevindingen. Het belang van onze opdrachtgevers en het in kaart brengen van risico's staat hierbij centraal. Het is niet ongebruikelijk dat wij ons honorarium terugverdienen via verlaging van de koopprijs.
Ook de waardering van ondernemingen, bijvoorbeeld met behulp van de "discounted cash flow" methode, vormt een belangrijk onderdeel van onze accountancy werkzaamheden.
De financiering van ondernemingen wordt steeds complexer. Daarnaast stellen banken o.a. ten gevolge van Basel II steeds hogere eisen aan de financierbaarheid van de ondernemer alvorens ze tot financiering overgaan. ABIN assisteert ondernemers daarom veelvuldig bij deze financieringsaanvragen.

3. Financieel-administratieve dienstverlening en outsourcing.

Er zijn ondernemers waarbij niet op economisch verantwoorde wijze de financiële administratie gevoerd kan worden.

Meer Accountants in de buurt

Deze ABIN Accountants en belastingadviseurs vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Accountants in de buurt.