Openingstijden.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2016! Help jij ons aan de titel? Stem via deze link en maak kans op mooie prijzen!

ABS Projecten BV

ABS Projecten BV

Galvaniweg 10C, 8071SC, Nunspeet 0341-263767 Website

Openingstijden (24 okt - 30 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

ABS Projecten:
ABS Projecten is een zelfstandig en onafhankelijk bouwkundig adviesbureau met jarenlange ervaring op het gebied van woning- en utiliteitsbouw, renovatie- en restauratieprojecten.
De afgelopen jaren hebben wij diverse projecten begeleidt van nieuw te bouwen woningen tot het bouwen van villa’s, winkels, appartementen, dagverblijven, het revitaliseren van monumentale gebouwen alsmede zwembaden en overkappingen.
Onze kernactiviteiten zijn: bouwadvies, bouwkosten, bouw- en projectmanagement, directievoering en bouwbegeleiding.

Zwembaden:
Eén van de kernactiviteiten van ABS Projecten is het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van zwembaden.
In de afgelopen 25 jaar hebben wij voor gemeenten, stichtingen en enkele particulieren zo’n dertigtal zwembaden in Nederland gerealiseerd.
Met name voor gemeenten en stichtingen zijn subtropische zwemparadijzen, golfslagbaden, wedstrijdbaden en therapiebaden gebouwd.
De betreffende zwembaden bestonden in hoofdzaak uit nieuwbouw maar ook uitbreiding, verbouw en renovatie van zwembaden zijn onderdeel geweest van de uitgevoerde werkzaamheden.
Door deze ruime ervaring weet ABS Projecten als geen ander dat bij het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van zwembaden specialisme een grote vereiste is, aangevuld met de nodige expertise aangaande de E en W- installaties, waterbehandeling en inrichting.

Zwembadoverkappingen:
Naast het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van zwembaden kan ABS Projecten u ook een totaalconcept aanbieden voor een zwembadoverkapping met semi-mobiel schuivende delen [motorisch bediend] welke over een bestaand buitenbad wordt gebouwd.
Doordat bestaande openluchtbaden al jaren kampen met ”tegenvallende inkomsten” en het ”wegblijven van bezoekers” hoort men steeds meer noodkreten van bestuurders en personeel van openluchtbaden dat er iets dient te gebeuren om de bezoekersaantallen te verhogen.

Meer Bouwondernemingen in de buurt

Deze ABS Projecten BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bouwondernemingen in de buurt.