Openingstijden.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2016! Help jij ons aan de titel? Stem via deze link en maak kans op mooie prijzen!

AIT Wiesenekker Badkamers & Installatie

AIT Wiesenekker Badkamers & Installatie

Achterbergsestraatweg 128, 3911CX, Rhenen 0317-619016 Website

Openingstijden (17 okt - 23 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wiesenekker Installatietechniek is reeds opgericht in 1917 en is nog steeds een familiebedrijf (4e generatie). Wij hebben ons ontwikkeld tot een modern, vooruitstrevend installatiebedrijf met gemotiveerde (vak)mensen, gedegen kennis en grote ervaring.

Zoekt u goede verwarmings- / servicemonteurs, elektriciens, loodgieters, dak- en zinkspecialisten, badkamermonteurs / sanitairspecialisten en / of tegelzetters, dan heeft u gevonden wat u zoekt. Wij kunnen u geheel ontzorgen, van een goede, duidelijke offerte, opdrachtbevestiging, werkvoorbereiding, planning en juiste uitvoering tot aftersales aan toe.

Van klein tot groot werk, van uiteenlopende kleine delen tot een goed op elkaar afgestemd en werkend groter geheel.

U wilt meer informatie
Het begint bij oriëntatie, bel of mail ons of stel uw vragen tijdens een vrijblijvende afspraak bij ons in de toonzaal, onze showroom is op zaterdag tussen 10:00 – 16:30 uur ook geopend.

Door u de juiste informatie, oplossingen, voors en tegens en alternatieve mogelijkheden te bieden en dit toe te lichten, krijgt u een duidelijk beeld over de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij de realisatie van uw wensen.

1200 m2 toonzaal (verwarming, badkamers, biomassa etc.)
In onze 1200m2 grote toonzaal willen wij u kennis laten maken met de mogelijkheden die ons bedrijf en de huidige techniek u kunnen bieden. Ervaar de sfeer en de concrete mogelijkheden.

Installatiewerk:
Wij richten ons op loodgieters- onderhoudswerk, cv-ketels vervangen, cv-ketel onderhoud, 24-uurs servicedienst tot aan complete installaties inclusief het cad ontwerpen van complexe installaties, realisatie en / of renovatie van woningen, villa’s, scholen, kantoren, industrie- / bedrijfspanden tot aan verzorgingshuizen aan toe.

Meer Huishoudelijke artikelen in de buurt

Deze AIT Wiesenekker Badkamers & Installatie vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Huishoudelijke artikelen in de buurt.