Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

ANWB Rijopleiding Tilburg BV

ANWB Rijopleiding Tilburg BV

Saal van Zwanenbergweg 6, 5026RN, Tilburg 013-5443399 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag - vrijdag: 19:30

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Autorijopleiding: Rijbewijs B
Je profiteert van een beproefde lesmethode bij een gerenommeerde organisatie. En, jij bepaalt de snelheid van de opleiding: Of je nu je rijbewijs in 10 dagen wilt halen of wekelijks een rijles wilt volgen, het kan allemaal.

Hoeveel rijlessen heb je nodig?

Bij de ANWB Rijopleiding kun je al in 10 dagen je rijbewijs halen, maar je kunt ook kiezen voor 1 of 2 rijlessen per week.
Als je ervoor kiest om in een korte periode je rijbewijs te halen, zorgen wij ervoor dat je na afloop van die periode (bijvoorbeeld 10 dagen) aansluitend het CBR examen kunt doen. Om dat te kunnen realiseren moeten we vooraf bepalen hoeveel rijlessen je nodig hebt, zodat we deze lessen in kunnen plannen. Hiervoor gebruiken we de intest (proefles).
Natuurlijk kun je ook 1 of 2 keer per week lessen. Je rekent dan per rijles af bij de instructeur of aan de balie van je rijschool en dat is een groot voordeel, want dan spreid je niet alleen de lessen, maar ook de kosten van je rijopleiding!
Bel 0900 – 8118 (€ 0,35 per gesprek) voor het maken van een afspraak voor een proefles.
De intest (proefles), nu voor €35,-

De intest (proefles) vindt over het algemeen plaats op een rijsimulator en in een enkel geval op de openbare weg. Je kunt ook een snelle opleiding spreiden over een aantal weken. We stellen dan ook een lesschema voor je op aan de hand van de intest en uiteraard staat dan ook je examen datum vast.

De intest (proefles + persoonlijk gesprek) duurt ongeveer 1,5 uur en kost €35,-.
Als je besluit om bij ons een rijopleiding te gaan volgen, dan is de intest gratis! Je krijgt dan een korting ter waarde van de kosten van de intest op je rijopleiding.
Je rijbewijs halen in je eigen tempo
Natuurlijk kun je ook 1 of 2 keer per week lessen voor je autorijbewijs. Het is hiervoor verstandig om een proefles te nemen, zodat je kunt kennismaken met je instructeur. Als het allemaal goed bevalt, kunnen er daarna vervolgafspraken gemaakt worden.

Meer Verkeersscholen in de buurt

Deze ANWB Rijschool vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Verkeersscholen in de buurt.