APK Utrecht - Het grootste APK-station in het centrum

APK Utrecht - Het grootste APK-station in het centrum

Weerdsingel O.Z. 42, 3514AD, Utrecht 030-3031600 Website

Openingstijden (24 apr - 30 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  gesloten
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

VAKGARAGE AUTOWEERD UTRECHT heet u welkom! APK-keuringsstation, airco-specialist, Bovag-Merkdealer

Het grootste A.P.K.-keuringsstation in Utrecht-Centrum, en al meer dan een halve eeuw (!) BOVAG-Autobedrijf en Merkdealer. Voor alle automerken, onderhoudsbeurten, airco-onderhoud, (ruit-)reparaties, schadeherstel en APK: vanaf EURO 19,- !

Garagebedrijf Autoweerd is de oudste Daihatsudealer van Nederland en gespecialiseerd in de Franse merken Citroën Peugeot en Renault. Uw A.P.K. keuring is NIET merk-afhankelijk en u kunt ten aller tijde terecht, eventueel met leenauto (slechts 22.-) Dankzij onze APK-straat hebben onze erkende keurmeesters al meer dan 12.000 keuringen mogen verrichten sinds de invoering van deze Algemene Periodieke Keuring. Ook voor bedrijfswagens, auto's met DIESEL of LPG-motor, Campers én klassiekers bent u bij Automobielbedrijf Autoweerd aan het juiste adres.

Maak een afspraak: 030-30 31 600 of plan digitaal via onze site: http://www.autoweerd.nl

Graag tot ziens!
APK-station, airco-specialist, Bovag-Merkdealer GARAGE AUTOWEERD UTRECHT heet u welkom! Vakgarage, Occasions, Schadegarant en Autoverhuur. Alle autozaken onder 1 dak!

Het grootste A.P.K. keuringsstation in Utrecht-Centrum, en al meer dan een halve eeuw (!) BOVAG-Autobedrijf en Merkdealer. Voor alle automerken, onderhoudsbeurten, airco-onderhoud, (ruit-)reparaties, goedkope huurauto, schadeherstel en APK: vanaf EURO 19,- !

Autohopper Utrecht, voor het snel en voordelig huren van een nette personenauto, een leuke cabriolet, of een handige bedrijfswagen, een ruime bus of stationwagon of zelfs een 9-persoons bus. Benzine, diesel of zelfs hybride; Autoverhuur Utrecht heeft het!

Dankzij het slimme verhuur-concept van Autohopper is elk type huurauto mogelijk. Spotgoedkoop voor een enkele dag, een leuk weekendje weg of misschien een weekje naar het buitenland.

Meer Milieudiensten in de buurt

Deze APK Utrecht - Het grootste APK-station in het centrum vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Milieudiensten in de buurt.