Aannemersbedrijf De Kort

Aannemersbedrijf De Kort

Koningsspil 5, 4661TW, Halsteren 0164-684291 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Aannemersbedrijf C.H.M. de Kort BV is opgericht in 1980 en heeft zich sindsdien ontwikkelt tot een allround bouwbedrijf. Het bedrijf bevindt zich zowel op de particuliere markt als op de zakelijke markt.

Verbouwing & Renovatie

Verbouwingen en renovaties aan panden vragen een heel specifieke deskundigheid en een zorgvuldige aanpak van de medewerkers. Alleen dan is het mogelijk de overlast tot een absoluut minimum te beperken en tegelijkertijd een uitstekend product te realiseren. De mensen van de Kort beheersen die kunst en de klanten van de Kort kunnen dat bevestigen.

Advies
Wilt u verbouwen? Laat ons u adviseren wat uw mogelijkheden zijn. Wij zetten voor u het traject uit om uw verbouwing zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Nieuwbouw

Sinds de oprichting van het aannemersbedrijf zijn er al vele woningen met succes opgeleverd door de onderneming. Door de persoonlijke benadering van de projecten krijgen de klanten een resultaat geheel naar wens.

Aannemersbedrijf C.H.M. de Kort BV werkt hoofdzakelijk met vaste partners waarmee er een optimale samenwerking is ontstaan. Bij elk project selecteert de onderneming de meest geschikte en prijsconcurrerende partners voor dat specifieke project.

Advies
Heeft u plannen om een nieuw huis te laten bouwen? Wij kunnen u hierbij adviseren.
Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u inzichtelijk maken welk specifiek traject u af moet leggen om uw droomhuis te kunnen realiseren.

Bedrijfsbouw

Wij bieden complete oplossingen voor de huisvesting van onze opdrachtgevers. Dit doen wij in samenwerking met onze partners. Met onze expertise en ervaring kunnen wij de zakelijke opdrachtgever optimaal adviseren.
Wij kunnen een project van ontwerpfase tot oplevering voor u verzorgen.
Voor het bouwen van een nieuw bedrijfspand moeten er meerdere disciplines bij elkaar gebracht worden. De opdrachtgever heeft bij ons 1 aanspreekpunt met wie hij alles kan regelen.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Aannemersbedrijf De Kort vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.