Aannemingsbedrijf Bijkerk BV

Aannemingsbedrijf Bijkerk BV

Zandstraat 1, 4328LM, Burgh-Haamstede 0111-651246 Website

Openingstijden (28 mei - 3 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bijkerk is een commercieel bedrijf met een moderne bedrijfsvoering, strategie en presentatie. Met plezier laten we zien dat de zaken in onze winkel niet zomaar te koop staan, dat hier zorgvuldig en met liefde aan gebouwd is al 3 eeuwen lang.

Om een bouwwerk op efficiënte wijze tot stand te brengen, is veel gereedschap en materieel nodig. Een bedrijf als Bijkerk (met veel soorten bouwwerken, in een cirkel van ca. 75 km. rond Burgh-Haamstede) heeft heel veel materieel nodig.

Huren? Dat is duur, omslachtig, tobben met beperkte middelen en het ontneemt de werklust. Langer termijn denken dus, en zorgvuldig investeren in materieel. Men staat soms versteld van de 'spullen' die Bijkerk heeft. Een afgewogen pakket materieel waarmee we op voorhand veel verschillende bouwwerken efficiënt, veilig, en concurrent aankunnen.

Liften, ladders, (aluminium) steigers, leuningen, nietapparatuur, schaftunits, bergcontainers, schroefcompressor, luchthamers, lasers, theodoliet, boor-zaag-schaaf-schuurapparatuur, pompen, stempelmateriaal, afrei machine, vlinderapparaat, bobcat, heftruck, mobile zaagmachines, enz. enz. je hebt het allemaal nodig voor een gecontroleerd bouwproces. Je moet maar hopen dat er nooit een dag komt dat alles naar de werf terugkomt!

Betonwerk
Jarenlang werd veel geïnvesteerd in stalen bekistingen voor betonwerk, thans zijn we op een punt dat bijna elke betonconstructie kan worden bekist met eigen stalen mallen. De schrikbarende kosten van afschrijven op traditionele houten bekisting, zijn we voorbij. Met de veel geringere loonkosten bij het gebruik van deze stalen bekistingen staan we prima gesteld, voor elk betonwerk ... roept u maar!

Logistiek
Als een rondtrekkend circus, moet -met de minst mogelijke kosten- steeds alles verplaatst en vervoerd worden. Bijkerk heeft dit leuk voor elkaar met een vrachtwagen met grote/zware laadkraan en een afzetsysteem voor bakken en containers.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Aannemingsbedrijf Bijkerk BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.