Accessio Arbeidsdiensten BV

Accessio Arbeidsdiensten BV

Bergrand 234, 4707AT, Roosendaal 0165-745245 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Accessio Arbeidsdiensten BV

Accessio Arbeidsdiensten BV biedt een compleet pakket arbeidsdiensten aan: Verzuimbegeleiding, Re-integratie, Inburgering en Training & Advies.
Een nieuwe naam wordt een compleet aanbod van diensten.
In 2003 werd Accessio Re-integratiediensten opgericht. In 2015 is de naam van het bedrijf gewijzigd in Accessio Arbeidsdiensten, waarbij het aanbod is uitgebreid met training en adviesdiensten voor bestuurders en ondernemingsraden en verzuimbegeleiding. Gehuisvest in een modern kantoorgebouw in Roosendaal bevinden alle activiteiten zich nu onder één dak.http://www.accessiobv.nl/inburgering

Accessio, waar we denken in mogelijkheden en niet in beperkingen.
Met Training & Adviesdiensten betrekken we medewerkers en directie van bedrijven en laten we hen participeren tot meer rendement in besluitvoering en bedrijfsuitoefening. Accessio biedt maatwerk via training, coaching en advisering van o.a. Ondernemingsraden en directies.

Inburgering - op alle mogelijke niveaus
Accessio Arbeidsdiensten heeft op het vlak van inburgering een grote naam opgebouwd. Wij leveren het complete pakket van Intake toolkit tot (staats) examen via klassikale of individuele leertrajecten.

Re-integratie, Werk-naar-Werk en Verzuimbegeleiding - meer dan alleen een andere werkplek vinden
Accessio Arbeidsdiensten begeleidt boventallige medewerkers en werknemers die door ziekte en/of beperkte belastbaarheid niet meer in hun huidige functie kunnen functioneren. Doel is het vinden van een aangepaste of andere werkplek. Het uitgangspunt is altijd: ieder mens heeft talenten.

Naast de meer traditionele re-integratie-instrumenten zet Accessio ook in op vernieuwende Interventies: schuldhulpverlening, remigratie, assesments, mediation en outplacement. Ook deze kunnen grote voordelen opleveren.

Meer Zakelijke dienstverlening in de buurt

Deze Accessio Arbeidsdiensten BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zakelijke dienstverlening in de buurt.