Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Accountantskantoor Van Geen

Accountantskantoor Van Geen

Wilhelminalaan 16, 2405ED, Alphen aan den Rijn 0172-494548 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Accountantskantoor Van Geen is voor u een betrouwbare bondgenoot voor al uw ondernemerszaken. Wij treden u open en persoonlijk tegemoet. Ondersteuning nodig? Behoefte aan advies? Even telefonisch klankborden? Bel ons vrijblijvend. Waar u ook mee worstelt: u kunt altijd op ons rekenen. Of het nu een omvangrijke opdracht betreft, of een spoedklus tussendoor. Wij staan aan uw zijde, als ondernemer naast ondernemer. Het doel? U zo zorgeloos mogelijk laten ondernemen. Met rust, overzicht en de zekerheid dat uw zaken tot in detail zijn geregeld.

U kunt bij Accountantskantoor Van Geen terecht met uw bedrijfskundige vragen of voor advies op fiscaal gebied.

Verder ook voor de volgende activiteiten: begeleiden bij verkoop en koop van ondernemingen, bedrijfswaardering, dealerschap Cash Software, verzorgen van salarisadministratie, second opinion, bedrijfseconomische advisering.

Accountantskantoor Van Geen is aangesloten bij NBA, beroepsgroep voor Accountants.

Bent u een (startende) ondernemer in het Midden- en Kleinbedrijf? Wilt u het maximale rendement uit uw onderneming halen? Zoekt u een no-nonsense (register)accountant en/of belastingadviseur die exact weet hoe het er in uw branche aan toe gaat, die goed op de hoogte is van de actuele bedrijfsmatige, economische en fiscale ontwikkelingen, die u helder en gericht kan adviseren en ondersteunen in uw financiële bedrijfsvoering en die een hoge kwaliteit biedt voor een concurrerend tarief? Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

DE KOFFIE STAAT ALTIJD KLAAR!

Meer Accountants in de buurt

Deze Accountantskantoor Van Geen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Accountants in de buurt.