Accountantskantoor Van Voren BV

Accountantskantoor Van Voren BV

Hoogstraat 3, 4515AP, IJzendijke 0117-302874 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Een goede accountant doet méér dan het opmaken van jaarrekeningen en belastingaangiften verzorgen. Die denkt met u mee en adviseert u spontaan als hij dat nodig acht. Die houdt u een spiegel voor en waarschuwt als hij denkt dat de koers bijgesteld moet worden. Kortom, een goede accountant is een onmisbare sparringpartner voor de ondernemer.

Van Voren Accountants is graag ook úw sparringpartner. Vele bedrijven en vrije beroepsbeoefenaren kloppen bij ons aan voor administratieve en fiscale bijstand. Wij bieden onze relaties niet alleen deskundige, maar ook persoonlijke en laagdrempelige ondersteuning. Dit alles met de kwaliteit die u van een bij de NBA aangesloten kantoor mag verwachten.

Onze filosofie
De filosofie van Van Voren Accountants is onze klanten steeds een zo hoog mogelijke kwaliteit te bieden en optimaal van dienst te zijn. De vraag is niet welke dienstverlening wij in huis hebben, maar hoe we onze dienstverlening op uw behoefte kunnen afstemmen.

Bedreven, betrokken en betrouwbaar
Sinds de oprichting in juni 1999 hanteert Van Voren Accountants de volgende kernwoorden: bedrevenheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Bij ons bent u geen nummer, maar een mens. U staat centraal in onze bedrijfsvoering. Een persoonlijke benadering is de basis voor een langdurige relatie en die benadering zorgt er ook voor dat wij weten wat er bij u of uw onderneming leeft. En daardoor ook een juist advies geven.

Laagdrempelig
Door al onze werkzaamheden binnen een laagdrempelige omgeving en in een ontspannen sfeer uit te voeren, kunt u altijd bij ons binnenlopen en om advies vragen, het maakt niet uit of dit nu het voeren van uw zakelijke administratie betreft of een verandering in de relationele sfeer. Onze goed opgeleide werknemers staan u graag te woord.

Meer Accountants in de buurt

Deze Accountantskantoor Van Voren BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Accountants in de buurt.