Acupunctuurpraktijk J W de Bruijn

Acupunctuurpraktijk J W de Bruijn

Berg en Dalseweg 101, 6522BC, Nijmegen 024-3229972 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Acupunctuur Nijmegen

Acupunctuur is een veilige behandelwijze waarmee veel klachten behandeld worden. Bij o.a. klachten aan rug-, nek- en schouder, stress, burn-out, hyperventilatie, hoofdpijn, whiplash, hooikoorts, blessures, vermoeidheid, RSI, interne klachten en chronische pijn helpt acupunctuur.
Acupunctuur Nijmegen heeft een Informatiespreekuur. Het gratis Informatiespreekuur is zeer geschikt wanneer u zich afvraagt of acupunctuur bij uw klachten kan helpen. Tijdens dit gesprek (30 minuten) kunt u uw vragen stellen en met mij en de praktijk kennismaken. Bel 024 3229972 voor dit vrijblijvend en informatief gesprek. Wilt u direct een behandelafspraak maken? Bel dan de praktijk of vul het contactformulier in via www.acupunctuurnijmegen.nl//stuur-een-bericht/
Wellicht kampt u al geruime tijd met klachten? Een acupunctuurbehandeling richt zich op de oorzaken die uw natuurlijk herstel in de weg staan. Acupunctuur is geen wondermiddel maar wel een behandeltechniek die met goede resultaten ingezet wordt bij het genezen dan wel dragelijker maken van diverse aandoeningen.
Uw behandeling begint met een intake. Tijdens de intake kunt u uw klacht vertellen en stelt uw acupuncturist aanvullende vragen. Verder zal hij, afhankelijk van uw klachten, enkele onderzoeken/testen doen. Daarna geeft hij uitleg over de bevindingen en stelt samen met u het behandelplan op. Hierin staan onder andere de te verwachten effecten van de behandeling, de behandelperiode en het aantal behandelingen.
‘Behandelen is geen éénrichtingsverkeer maar maatwerk en teamwork’.
Uw acupuncturist gebruikt tijdens de behandeling zeer dunne steriele naaldjes. Deze worden pijnloos in de huid geplaatst. Rondom de naald treedt vaak een zwaar, ontspannen gevoel op. Hij kan de sterkte van dit gevoel door de techniek van het inbrengen bepalen. U hoeft dus niet bang te zijn voor een pijnlijke behandeling.
Een behandelsessie duurt 45 minuten zodat er in alle rust behandeld en overlegd kan worden.

Meer Alternatieve genezers in de buurt

Deze Acupunctuurpraktijk J W de Bruijn vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Alternatieve genezers in de buurt.