Administratie en Adviesbureau Arends J A

Administratie en Adviesbureau Arends J A

Kerkweg 37, 7887BB, Erica 0591-302426 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Het administratiekantoor te Erica en Emmen voorziet in alle administratieve diensten en advies

Het administratiekantoor van J.A. Arends Administratie en Adviesbureau te Erica en Emmen is specialist in het systematisch vastleggen van al uw financiële feiten. Dit doen wij zowel voor particulieren, bedrijven of instellingen. Ons doel is het verschaffen van inzicht in de boekhouding en het afleggen van verantwoording over de gevoerde financiële strategie. Wij zetten onze accountancy-expertise in ten behoeve van u en maken al uw financiën inzichtelijk. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

De diensten van ons administratiekantoor
Voor gedegen administratieve diensten is ons administratiekantoor te Erica en Emmen uw keuze bij uitstek. Wij kunnen u allerlei diensten bieden op het gebied van administratie, waaronder:

-Financiële administratie
-Aangiften ondernemers en particulieren
-Loonadministratie
-Jaarrekeningen
-Advisering

De garanties van ons administratiekantoor
Ons bedrijf werkt uitsluitend met duidelijke en transparante prijsafspraken, zodoende houden wij voor beide partijen alle kosten helder en overzichtelijk. U zult op deze manier nooit voor onvoorziene uitgaven komen te staan. Uiteraard zijn wij uitermate servicegericht. Bij ons is de klant namelijk nog altijd koning. Wij zorgen ervoor dat uw administratie te allen tijde tot in de puntjes klopt en op orde is. Tenslotte hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze diensten. U kunt er dan ook van uitgaan dat bij ons alles tot in detail wordt geregeld, dit wordt gedaan door ware professionals in het vak. Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Erica of Emmen? Dan zit u goed bij J.A. Arends Administratie en Adviesbureau.

Meer Zakelijke dienstverlening in de buurt

Deze Administratie en Adviesbureau Arends J A vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zakelijke dienstverlening in de buurt.