Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Administratiekantoor Het Saeckenhuys

Administratiekantoor Het Saeckenhuys

Oosterblokker 138, 1696BL, Oosterblokker 0229-218228 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Het Saeckenhuys ontzorgt u graag van uw administratie, zodat u zich volledig kunt richten op uw onderneming.
Ook voor ZZP'ers een uitkomst.

Garantie voor topkwaliteit
Dankzij onze jarenlange ervaring zijn al onze diensten van hoge kwaliteit. Daarom bent u bij Het Saeckenhuys aan het juiste adres. Wij beheersen het gehele proces van administreren tot aan het samenstellen van jaarrekeningen. Maar we bieden nog meer. Onze professionals ontzorgen u ook van fiscale aangiften zoals omzetbelasting, vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting.

Deskundig en up-to-date
Wij zijn aangesloten bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen). Door de verplichte en permanente bijscholing is de kennis van Het Saeckenhuys altijd up-to-date. Actuele wetswijzigingen en regelgeving worden meteen toegepast.

Tailor made administratie
U bepaalt welk deel van uw administratie u aan Het Saeckenhuys uit handen geeft zodat het past als een maatpak.

Inzichtelijke tariefstelling
Aan de hand van uw wensen berekenen wij vooraf de jaarprijs. Afspraken legt aan Het Saeckenhuys vast in een offerte en een opdrachtbevestiging. Zo weet u exact wat het u gaat kosten en komt u nooit voor verrassingen te staan aan het einde van het jaar. Bovendien blijft uw privé huishoudboekje ook kloppend.

Contact
Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken? We nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend gesprek onder het genot van een kop koffie of thee bij Het Saeckenhuys op Oosterblokker 138 in Oosterblokker. U kunt gewoon even binnenlopen of een afspraak maken via het contactformulier of door ons te bellen op nummer (0229) 21 82 28.

Meer Zakelijke dienstverlening in de buurt

Deze Administratiekantoor Het Saeckenhuys vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zakelijke dienstverlening in de buurt.