Let op: Vandaag is het Koningsdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten of hebben aangepaste openingstijden, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Administratiekantoor KUBUS Apeldoorn

Administratiekantoor KUBUS Apeldoorn

Roggestraat 111, 7311CC, Apeldoorn 055-5763626 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Administratiekantoor Kubus Apeldoorn is volledig geautomatiseerd en werkt in de basis met de boekhoudsoftware van Yuki Boekhoudsoftware. Het enige wat u als klant met online boekhouden van Yuki nodig heeft is een scanner, een mobiele telefoon, e-mail of Dropbox. Hiermee kunt uw administratie, boekhouding en losse documenten online aanleveren. Kubus Apeldoorn doet vervolgens de rest. Hieronder treft u onze werkwijze.

De administratie was nog nooit zo eenvoudig
Kubus Apeldoorn stelt u in staat om zelf de administratie bij te houden en inzichtelijk te hebben zonder dat u er veel tijd en energie aan hoeft te besteden. Het enige dat u als ondernemer hoeft te doen is de administratie digitaal aan te leveren per mail of via het online Yuki platform. Kubus Apeldoorn controleert en verwerkt uw gegevens vervolgens in het systeem met een streeftijd van 24 uur. Heeft u een rekening bij ING, Rabobank, ABN AMRO of KNAB? Dan kunnen ook uw banktransacties direct worden gekoppeld aan uw digitale administratie. Eenvoudig en snel.

Realtime financieel dashboard
Kubus Apeldoorn geeft u als klant natuurlijk inzicht in uw administratie via het online te benaderen financiële dashboard. Alles wat u wilt weten over geboekte documenten, facturen, uw CRM, rapportages en zelfs archief vindt u terug in het dashboard.

Klaar voor de toekomst
Yuki is niet voor niets de keuze van Kubus Apeldoorn. Yuki is een “scan & herken” boekhoudsoftware pakket van het eerste uur dat het mogelijk maakt om ingescande documenten tot op de letter nauwkeurig te herkennen en te verwerken in de administratie. Yuki maakt gebruik van de nieuwe wereldwijde standaard UBL, een computertaal die documenten volledig automatisch herkend en is daarmee volledig toekomstbestendig.

Meer Zakelijke dienstverlening in de buurt

Deze Administratiekantoor KUBUS Apeldoorn vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zakelijke dienstverlening in de buurt.