Administratiekantoor Zaal

Administratiekantoor Zaal

Verbreepark 6, 2731BR, Benthuizen 079-3310800 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Ondernemen is iedere dag een uitdaging.
Een eigen bedrijf. Eindelijk écht de kans om dat te doen waar uw hart ligt. Als ondernemer is het iedere dag weer een uitdaging om de juiste hoeveelheid werk aan te nemen. Uw mensen aan het werk te houden. En natuurlijk die prima omzet binnen te halen.

Voor bedrijven, instellingen en particulieren.
Bij Kantoor Zaal weten we als geen ander wat ondernemen is. Als middelgroot administratiekantoor adviseren wij onze cliënten op boekhoudkundig gebied. Dat varieert van het maken van een jaarrekening tot het indienen van belastingaangiften. En van het bijwerken van de personeelsadminstratie tot het aanvragen van zorgtoeslag. Kantoor Zaal doet het allemaal. Voor het midden- en kleinbedrijf, voor zzp-ers en ook voor particulieren.

Advies op maat en snelle service.
U bent van harte welkom. Als u voor ons kiest, kunt u rekenen op betrokkken adviseurs. Onze huidige cliënten hebben voor ons gekozen omdat ze een doordacht advies op maat en een goed gesprek willen. En omdat ze tegelijkertijd willen kunnen vertrouwen op een snelle service. Bovendien zien wij de administratie altijd als een samenwerking. U bepaalt wat u zelf wilt blijven doen en wat u liever aan ons uitbesteedt.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Zo’n 75 procent van onze cliënten is al meer dan tien jaar vaste klant bij ons. Elk van deze langdurige relaties, is begonnen met een vrijblijvend gesprek. U bent van harte uitgenodigd langs te komen. Zo kunt u zelf ervaren of wij voor u de juiste adviseur zijn. U kunt met en zonder afspraak terecht op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur. Graag tot ziens!

Vijftig jaar ervaring. En tegelijkertijd de nieuwste boekhoudsoftware. Bij Kantoor Zaal combineren we onze in vele jaren opgebouwde vakkennis met de nieuwste technieken. Kortom, het beste van twee werelden.

Soepele ondersteuning.
Wat ons iedere dag boeit, is de mens achter de ondernemer.

Meer Zakelijke dienstverlening in de buurt

Deze Administratiekantoor Zaal vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zakelijke dienstverlening in de buurt.