Openingstijden.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2016! Help jij ons aan de titel? Stem via deze link en maak kans op mooie prijzen!

Advies- en Behandelcentr Lelie&Spelendewijsch/Pedicure Podoloog/LifeCoach

Advies- en Behandelcentr Lelie&Spelendewijsch/Pedicure Podoloog/LifeCoach

Assendorperstraat 139, 8012DK, Zwolle 038-4236114 Website

Openingstijden (17 okt - 23 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag 17 oktober

  -
 • Maandag 24 oktober

  -

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Advies- en Behandelcentrum 'Lelie' en 'Spel-ende-Wijsch' slaan de handen ineen om hun motto: 'Méér dan zorg voor uw voeten' waar te kunnen maken. Margriet Kleefstra, eigenaresse van 'Lelie' is een specialiste op voetengebied te noemen. Als Podoloog, Pedicure, Voetreflexoloog en Voetkundig Adviseur weet zij alles over voeten. Lindy Striker is Lifecoach, met aantekening Kunstzinnig Dynamisch Coachen en Energetisch Lichaamswerk, en eigenaresse van 'Spelendewijsch'. Zij coacht mensen met lichamelijke stress naar de werkelijke oorzaak van hun klacht. Lichamelijke stress of een fysieke klacht is altijd een waarschuwing dat er iets moet veranderen. Luister je niet naar je lichaam, dan zorgt het lichaam wel dat je luistert!

Beide praktijken staan achter de holistische visie dat lichaam en geest één zijn. Wanneer een lichamelijke klacht mechanisch (verwijderen van likdoorn, wrat of eelt bijvoorbeeld) is behandeld en niet wil verdwijnen kan het noodzakelijk zijn om het 'hoger' op te zoeken. De voeten zijn de basis van het lichaam en protesteren vaak als eerste. Een kleine klacht kan een ingang of uitnodiging zijn om op zoek te gaan naar het werkelijke probleem. Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat een lichaam letterlijk niet meer in beweging kan komen wanneer de geest al lange tijd aangeeft dat het genoeg is. Negeren van het probleem of het geestelijk niet in beweging willen komen geeft dan een waarschuwing in de vorm van het stilzetten van het lichaam. Een zeer angstige ervaring voor degene die het meemaakt! Hoe eerder je op zoek gaat naar de oorzaak, hoe sneller het herstel zal plaatsvinden. Tijdig investeren in jezelf kan een burn-out voorkomen en brengt je sneller terug op de arbeidsmarkt!

Een andere vorm van coaching is het zoeken naar het werk dat werkelijk bij je past. In verschillende levensstadia is het een uitkomst om te weten wat jouw levensdoel is. Een RealmReading, waarin je op zoek gaat naar dit levensdoel, kan je hierbij houvast en richting bieden.

Meer Geestelijke gezondheidszorg in de buurt

Deze Advies- en Behandelcentr Lelie&Spelendewijsch/Pedicure Podoloog/LifeCoach vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Geestelijke gezondheidszorg in de buurt.