Advocatenkantoor Mr C J Looijen

Advocatenkantoor Mr C J Looijen

Bakkerstraat 17, 6671AA, Zetten 0488-454886 Website

Openingstijden (13 nov - 19 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Advocatenkantoor Looijen is een eenmans-advocatenkantoor, gevestigd te Zetten in de Betuwe.

Mr Looijen heeft zich in de loop van zijn lange juridische carrière breed gespecialiseerd in hoofdzakelijk civiel recht -men denke aan echtscheidingen of persoonlijke zakelijke geschillen- strafrecht, psychiatrische zaken en vreemdelingenrecht. Zijn ervaring strekt zich kortom uit over vele vakgebieden en meerdere decennia aan juridische beroepspraktijk.

Advocatenkantoor Looijen biedt u de persoonlijke aandacht die u nodig hebt bij zaken die u op dat moment al genoeg zorgen geven. U kunt er van op aan dat deze advocaat zich altijd maximaal inzet, voor een eerlijke en betaalbare vergoeding. Mr Looijen is altijd persoonlijk betrokken bij zijn cliënten en kent zijn dossiers altijd door en door. Door de kleine opzet van het kantoor is de toegang tot de advocaat voor cliënten laagdrempelig en is er aandacht voor ook de - soms toch erg belangrijke - details of individuele aspecten van een zaak.

Veel mensen denken dat een advocaat in de arm nemen een kostbare zaak is. Dat hoeft niet zo te zijn. Als uw inkomen bescheiden is, komt u in aanmerking voor een zogenaamde 'toevoeging', wat zoveel betekent als dat de overheid de advocaat betaalt ("pro bono") en u slechts minimaal bijdraagt in de vorm van een inkomensafhankelijke "eigen bijdrage" en soms griffiekosten. Meestal telt dat op tot een voor iedereen te betalen bedrag. De advocaat brengt u dan dus niets in rekening. Mocht u niet in aanmerking komen voor een toevoeging, dan zult u nog blij verrast zijn met de billijke honoraria en uurtarieven van Mr Looijen. Dit kan u uiteindelijk veel geld en emotionele rompslomp besparen!

Wij zijn gemakkelijk te bereiken door onze centrale ligging in Nederland, via snelweg of OV.

Meer Advocaten in de buurt

Deze Advocatenkantoor Mr C J Looijen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Advocaten in de buurt.