Let op: Vandaag is het 1e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Advocatenpraktijk Korver Mediation

Advocatenpraktijk Korver Mediation

Einde 8, 4112JA, Beusichem 0345-503211 Website

Openingstijden (14 mei - 20 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Als advocaat®istermediator houd ik mij al 28 jaar bezig met misgelopen relaties.

Traject Scheiden of Blijven?

…. Uit elkaar gegroeid? Een andere partner? Via vragenlijsten brengen we jullie persoonlijkheid in beeld en onderzoeken de sterke punten en de valkuilen van jullie relatie. We kijken ook hoe jullie situatie er na een scheiding uit zal zien. Kinderen, huis, alimentatie etc. Pas als je dat weet kun je echt een beslissing nemen.

Zit er toch nog muziek in jullie relatie of is uit elkaar gaan de enige optie. In het laatste geval help ik jullie om met respect uit elkaar te gaan. Het traject kost € 1000,00 exclusief btw voor 6 uur begeleiding en twee uitvoerige Golden Personality Type Profiler rapportages. De kosten zijn daarmee beduidend lager dan een echtscheiding en in sommige gevallen ook fiscaal aftrekbaar. Je relatie is het waard!

Scheidingsmediation --samen scheiden voor een vaste prijs

Met respect uit elkaar? Op ervaren en vakkundige wijze loods ik jullie langs alle obstakels die bij de scheiding moeten worden geregeld. Bij mediation gaat het niet om winnen of verliezen. Het gaat om het weer op gang krijgen van een verstoorde communicatie en het zoeken van creatieve oplossingen voor ingewikkelde problemen. Hoe lastig het probleem ook is we vinden een oplossing op maat. Basispakket samen scheiden voor een vaste prijs.

Arbeidsmediation:
Een conflict op het werk brengt stress met zich mee voor werkgever en werknemer. Een werknemer die zich mede ten gevolge van een arbeidsconflict ziek meldt lost voor beiden de problemen niet op. Arbeidsmediation biedt lucht. Het krijgen van duidelijkheid en het benoemen van de problemen zorgt ervoor dat het conflict niet volledig uit de hand loopt maar dat er afspraken kunnen worden gemaakt voor een toekomst binnen of buiten het bedrijf.

Meer Advocaten in de buurt

Deze Advocatenpraktijk Korver Mediation vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Advocaten in de buurt.