Aircon Klimaatbeheersing

Aircon Klimaatbeheersing

Edisonweg 7 -07, 3208KB, Spijkenisse 0181-639030 Website

Openingstijden (19 feb - 25 feb)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn gespecialiseerd in technische installaties op het gebied van klimaat beheersing voor zowel de zakelijk als particuliere markt.

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende luchtbehandelingsystemen, airconditioning van klein tot zeer groot, koeltechnische installaties en ventilatiesystemen.

Airconditioning is een groot specialisme binnen ons bedrijf waar je bij kan denken in de richting van het koelen van server ruimtes, grote kantoorpanden en het design art cool programma van LG-airconditioning bij particulieren. Waarbij een nette prijs, een uitstekende service en het tevreden stellen van de klant boven aan staat.

Iedere situatie is verschillend als het aankomt op de toepassing airconditioning en klimaatbeheersing.

Als u een airconditioner zoekt die anders is, neem dan de Art Cool airconditioner.
Eindelijk kunt u een airconditioner hebben die er stijlvol, vernieuwend en aantrekkelijk uitziet. De Art Cool- reeks is uitgevoerd met de modernste snufjes waaronder het Neo Plasma-luchtreinigingssysteem, Goldfin (Condensor Coating) en Auto Clean functie. Ook kunnen de LG Art Cool units geleverd worden met inverter techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat er aan de hand van het gevraagde koel- / verwarmingsvermogen optimaal wordt omgegaan met het energieverbruik. Hetgeen u een aanzienlijke energiebesparing kan opleveren.

Neo plasmafilter.
Het unieke, door LG Ontwikkelde Neo Plasma luchtreinigingssysteem verwijdert niet alleen microscopisch kleine vuildeeltjes en stof, maar ook huismijt, pollen en haren van huisdieren zodat u allergische aandoeningen zoals astma kunt helpen voorkomen. Het vangt tevens geurdeeltjes op, zodat onaangename geuren worden verwijderd.

Iedere situatie is verschillend als het aankomt op de toepassing van airconditioning en klimaatbeheersing. Wilt u precies weten wat mogelijk is voor uw situatie neem dan contact met ons op.

www.airconklimaatbeheersing.nl, 0181-639030