Let op: Vandaag is het 1e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Alberts Homeopathie Arts mw L

Alberts Homeopathie Arts mw L

Loosdrechtse Bos 15, 1213RH, Hilversum 035-5385286 Website

Openingstijden (14 mei - 20 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De naam Homeopathie komt uit het Grieks en is samengesteld uit Homoios (hetzelfde als) en Pathos (lijden). In de oudheid had men al ontdekt dat je ziektes kon genezen met stoffen die bij gezonde mensen dezelfde klachten als de ziekte veroorzaken.

In de zogenoemde Klassieke Homeopathie streven wij ernaar om een middel te geven dat echt bij de persoon past, bij zijn basis/kern waardoor iemand niet alleen zijn klachten kwijtraakt maar waardoor hij/zij algeheel beter in balans komt, ook mentaal.

Het eerst consult bestaat bij mij meestal uit een 2 uur durend gesprek maar zo nodig kan het ook in één uur. Alles wat voor u belangrijk is, komt aan de orde. Ik luister en probeer daar samen met u patronen uit te halen. Soms komt het hele leven aan de orde, soms alleen de actuele problemen. Indien u voor een één-uurs eerste consult kiest is het wel verstandig om eerst de uitgebreide vragenlijst in te vullen en deze te mailen zodat ik mij vast een beeld van u kan vormen. De lijst kunt u per email bij mij opvragen (deze kunt u bewerken) of van de website halen onder het hoofdstuk "formulieren".

In principe is alles te behandelen maar dat is niet altijd verstandig. Wanneer ik een aandoening vermoed die reguliere aanpak vereist, verwijs ik u terug naar uw huisarts of specialist. In de tussentijd behandel ik wel want homeopathie en reguliere geneeskunde gaan vaak prima samen. Naast een 5 jarige homeopathie-opleiding heb ik daarvóór een reguliere arts-opleiding gevolgd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, waar ik in 1989 ben afgestudeerd. Sinds 1993 werk ik als homeopathisch arts in mijn eigen praktijk.

U kunt bij mij ook terecht voor vaccinatie begeleiding en -onstoring.

Sinds januari 2012 is mijn praktijk gehuisvest in Gezondheidscentrum Ingang 15, op het terrein van voormalig ziekenhuis/sanatorium Zonnestraal ( www.ingang15.nl).