Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Alert Parket

Alert Parket

Vlotlaan 631, 2681TZ, Monster 0174-648404 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wij leveren alle soorten parket, planken en laminaatvloeren. Door jarenlange ervaring met verschillende producten en leveranciers zijn wij in staat de producten juist daar in te kopen waarvan we weten dat ze daar goed in zijn. Zo impregneren wij het brede massieve hout bijvoorbeeld in Belgin, halen we het visgraatparket weer uit Nederland. U kunt zeggen dat wij de "krenten uit de pap" weten te halen.

Het grootste deel van onze werkzaamheden bestaat uit het leveren en plaatsen van traditionele parketvloeren, zoals visgraat, stroken en bourgognevloeren.
Al dexe vloeren worden op een traditionele manier verlegd en wel gespijkerd en verlijmd op een ondervloer. Deze manier is de oudste die we kenen in het vak. Elk vloerdeel 6 of 10 mm. dik wordt afzonderlijk gespijkerd en verlijmd naar het door u gewenste patroon. Daarna wordt de vloer ter plaatse geschuurd, gevoegd en afgewerkt met vloerolie, was of lak (net wat uw voorkeur heef).

Naast het traditionele parket is lamelparket ook een product dat steeds meer in opkomst is. Door de groei in het aanbod van appartementen is de vraag naar dit product steeds aan het groeien. Een lamelparket is een product waarbij de toplaag van hardhout op kruisingsverlijmde tussenlagen is verlijmd. Dit zorgt er voor dat de werking van het product geminimaliseerd wordt, zodat we dit zwevend op een ondervloer kunnen plaatsen. Voor appartementen gebruiken we dan speciale ondervloeren welke een TNO-10db geluidsproductiecertificaat hebben gekregen. Deze lamelvloeren kunnen we natiuurlijk ook in uw "niet-appartement" plaatsen.

Alert Parket is een parketspeciaalzaak welke al geruime tijd werkzaam is in het leveren en plaatsen van parket en laminaat. Daarnaast bestaat een groot deel van onze werkzaamheden uit het renoveren van alle soorten parketvloeren.

We leveren alle soorten parket, planken en laminaat. Vandaar dat wij voor ieder en elk budget een passende vloer voor handen hebben. Van traditioneel tot aan kant en klaar parket.