Ambiance Zonwering Van Steenoven

Ambiance Zonwering Van Steenoven

de Slof 8, 5107RJ, Dongen 0162-316388 Website

Openingstijden (13 jan - 19 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Al 26 jaar is Ambiance Zonwering van Steenoven een begrip in en rond Dongen. Om ons uitgebreide assortiment nog beter tot zijn recht te laten komen hebben wij het afgelopen jaar een nieuw pand gebouwd met een showroom van circa 800 vierkante meter en een eigen productie faciliteit. Het nieuwe pand is gemakkelijk te vinden en ligt op een mooie zichtlocatie aan de doorgaande weg van Dongen naar Tilburg.

Uitgebreide Collectie

Een bezoek aan onze showroom is zeker de moeite waard. We presenteren een uitgebreide collectie binnen en buitenzonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, garagedeuren en lamellendaken in verschillende materialen, uitvoeringen en kleuren. Onze adviseurs geven je daarbij graag een deskundig advies op maat.

Luxaflex Gallery Shop

Bijzonder is onze Luxaflex Gallery Shop. Dit is de eerste nieuwe Gallery Shop in Nederland en wel 50 vierkante meter groot. In de Gallery Shop presenteren wij alle producten van Luxaflex zodat je zelf kunt zien en ervaren hoe mooi en praktisch deze vorm van raamdecoratie kan zijn. Als je een foto meebrengt van je eigen huis, laten we met behulp van onze productconfigurator op een groot scherm zien welke kleur en uitvoering Luxaflex het meest geschikt is voor jouw woning.

Somfy Home Motion Center

Ben je geinteresseerd in de mogelijkheden van automatische bediening voor zonwering, rolluiken, garagedeuren of gordijnen? Somfy bied een passende oplossing voor al je wensen. In ons Home Motion Center demonstreren we in een sfeervolle huiskamersetting graag hoe je met een smartphone of tablet een heleboel elementen van je huis kunt besturen. Of het nu gaat om een knikarmscherm, lampen, alarminstallatie of thermostaat.

Jarenlang woonplezier

Ambiance Zonwering van Steenoven bestaat uit een team van twaalf ervaren specialisten, waaronder zes monteurs. Daarnaast kunnen wij de producten die u wenst zelf op maat maken in onze eigen productie- en assemblageruimte. Als klant krijg je bij ons altijd een waarborg voor kwaliteit.

Meer Zonweringen en Horren in de buurt

Deze Ambiance Zonwering vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zonweringen en Horren in de buurt.