Amersfoort Makelaardij og Van

Amersfoort Makelaardij og Van

Julianaplein 9, 1949AT, Wijk aan Zee 0251-375956 Website

Openingstijden (20 mrt - 26 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving


"Een makelaar inschakelen om uw droomhuis aan te kopen is geen overbodige luxe."
Een woning kopen is een beslissing, waarbij u goed voorgelicht dient te worden. Als u uw droomwoning eindelijk heeft gevonden, is niet alleen de koopprijs van belang, de bouwkundige staat van de woning, achterstallig onderhoud, eventuele noodzakelijke aanpassingen, erfdienstbaarheden en het huidige bestemmingsplan zijn belangrijke aspecten van de koop en van invloed op uw toekomstige woonplezier. Vervelende en vooral dure onvoorziene omstandigheden met betrekking tot het onderhoud van het "nieuwe" huis, zijn geen nieuwe verhalen.

Door inschakeling van een NVM- makelaar bent u er zeker van dat er met een ervaren en deskundig oog naar uw droomwoning wordt gekeken. De staat van onderhoud wordt zorgvuldig bekeken en aan de hand daarvan wordt een goed beeld gegeven van de noodzakelijke investeringen in onderhoud. Daarnaast is het belangrijk om te weten of er evt. ontwikkelingen zijn, die de waarde van de woning in de toekomst kunnen beïnvloeden.

Van Amersfoort Makelaardij o.g. wilt u graag van dienst zijn bij het zoeken naar uw droomhuis. Voor ons telt alleen uw woonplezier!

Een woning verkopen betekent meer dan alleen een bord in de tuin plaatsen.
Iedereen kan zijn eigen huis zelf verkopen, maar dit is niet volledig risicovrij. U wilt graag een goede verkoopprijs voor uw woning ontvangen, maar stel dat er iets misgaat en u verantwoordelijk wordt gehouden? Heeft u wel alle gebreken gemeld aan de koper? En is de koper op de hoogte van eventuele erfdienstbaarheden en het bestemmingsplan, die zijn woongenot voor grote mate kunnen beïnvloeden? Wat als de koper zijn verplichtingen niet nakomt, welke stappen onderneemt u dan als verkoper?

Van Amersfoort Makelaardij o.g neemt dit traject graag van uw over om alles in goede banen te leiden. In overleg met u wordt een verkoopprijs bepaalt en de juiste verkoopmiddelen om de woning onder de aandacht van potentiële kopers te brengen.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Amersfoort Makelaardij og Van vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.