Andrea XL

Andrea XL

Kleverparkweg 11, 2023CA, Haarlem 023-5271424 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Andrea XL, de specialist in Haarlem en omgeving voor al uw audio-, video- en witgoedapparatuur. Al sinds 1965 staan wij voor u klaar. Offline, maar nu ook online! Andrea XL levert kwaliteit, eerlijk advies en deskundig personeel. Service, tot in detail!

Wij leveren alleen de beste producten van ondermeer Sonos, Bose, Samsung, Sony, LOEWE, NAD, Bosch, Miele, Siemens en Jura.

Een nieuw apparaat aanschaffen kan lastig zijn. Welke televisie is nu goed en welke wasmachine gaat nu lang mee? Vragen die wij u helpen te beantwoorden en waar wij ons assortiment op hebben aangepast.

Kwaliteit:
Wij streven ernaar om producten in ons assortiment op te nemen die kwalitatief goed zijn. Niet alleen producten die langer meegaan, maar ook producten die prettig werken en een beter resultaat geven. Hierbij kunt u denken aan televisies met een betere beeldkwaliteit, Hi-Fi installaties met een geweldig geluid en wasmachines met een uitstekend wasresultaat.

Persoonlijk advies:
Een keuze maken is altijd lastig. Wij proberen u altijd een advies te geven dat op maat is. Dit is een van de redenen waarom wij persoonlijk contact zo belangrijk vinden. Op die manier kunnen we helpen om een keuze te maken voor een product wat bij u past en wat aan uw wensen voldoet.

Service:
Ook na aanschaf van een apparaat kunt u nog steeds bij ons terecht. Mocht er iets niet goed werken of komt u ergens niet uit, dan kunt u gebruik maken van onze eigen technische dienst. Dit kan zowel binnen als buiten de garantieperiode. Neemt u dan gerust contact met ons op.

Leveren en instaleren:
Bij ons aangeschafte apparatuur kunnen wij bij u bezorgen én installeren. Ook als uw bestelling naar de eerste of tweede verdieping gebracht moet worden. Uiteraard voeren wij uw oude apparatuur dan ook af. U kunt bij kleinere artikelen ervoor kiezen om deze per pakketdienst te laten bezorgen.

Meer Elektronica & Witgoed in de buurt

Deze Andrea XL vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Elektronica & Witgoed in de buurt.