Annette Mode

Annette Mode

Hogestraat 46, 6651BM, Druten 0487-512241 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Voor onze klanten is het een feestje om bij Annette Mode te winkelen. Voor ons team is het een feestje om bij Annette Mode te werken. Het is die combinatie die ervoor zorgt dat Annette Mode voor klanten en medewerkers al ruim 40 jaar zo’n bijzonder modetrefpunt is.

Annette Mode is sinds 1967 gevestigd in de sfeervolle Hogestraat in Druten waar u gratis voor de deur parkeert. Dankzij onze uitstekende contacten met tal van grote en kleinere kledingfabrikanten, laten we u letterlijk iedere dag kennis maken met nieuwe collecties. We hechten aan een persoonlijke band met onze klanten. Bij snelle verkoopsuccesjes zijn wij en onze klanten niet gebaat. Wij kennen u, u kent ons.
In die zin zijn en blijven we een sfeervolle winkel in een dorp. Maar wel met een wereldse uitstraling!

Onze service heeft hetzelfde hoge niveau als onze collecties. Kleding moet niet alleen bij u passen, maar moet ook pássen. In ons Annette Atelier maken onze coupeuses uw kleding op maat. Dat de veranderkosten voor onze rekening zijn, zal u niet verwonderen. Bij Annette Mode is service immers wérkelijk service.

Deskundige adviseuses opgeleid in het modevak en kleur-analyse zijn u graag van dienst. Natuurlijk staan uw wensen voorop.

Heeft u altijd al een kledingmetamorfose willen ondergaan? Bel dan voor een afspraak. U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren. Kom gerust langs.

U kunt bij ons betalen met PIN, Mastercard, Visa, American Expresscard, OVD-cadeaubon en onze eigen cadeaubon.

Kennis maken met onze collecties is kennis maken met onze adviseuses. Op de achtergrond aanwezig; gereed om advies te geven als u daar prijs op stelt. Hun deskundigheid, ervaring en persoonlijke betrokkenheid zijn voor u beschikbaar. Laat u door vakvrouwen verrassen bij Annette Mode. U bent het waard.

Meer Kleding in de buurt

Deze Annette Mode vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kleding in de buurt.