Antroposofische Geneeskunst Therapeuticum Venkelveld

Antroposofische Geneeskunst Therapeuticum Venkelveld

Venkelveld 64, 7006TL, Doetinchem 0314-378279 Website

Openingstijden (27 mrt - 2 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wie zijn wij?

Therapeuticum Venkelveld is een samenwerkingsverband van een huisarts en 6 therapeuten. Wij zijn allen zowel regulier als antroposofisch-medisch opgeleid. De therapeuten hebben allen een opleiding op HBO-niveau gevolgd. Door de aanwezigheid van een huisarts en de brede opleiding van de therapeuten kunt u ook voor een breed scala aan klachten en aandoeningen bij ons terecht en mag u hierbij een verantwoorde aanpak van ons verwachten.

**********************************************************************
Onze visie

Ziektes staan nooit op zichzelf. Er zijn altijd genezende processen in gang te zetten, hetzij op lichamelijk vlak of op geestelijk/mentaal vlak.
Door deze zelfgenezingskrachten te bevorderen middels diverse therapieën is het mogelijk voor diverse aandoeningen een duurzame verbetering te bereiken met een beter welbevinden dan met reguliere middelen mogelijk is. Overigens is voorkomen altijd beter dan genezen. De diverse kunstzinnige therapieën kunnen ook preventief worden ingezet (individueel, of in een groep), om te werken aan een betere balans tussen lichaam, ziel en geest, waardoor ziekte minder kans krijgt.

**********************************************************************
Onze aanpak

Door de grote diversiteit aan therapieën passief (massage) of actief (kunstzinnig), lichaamsgericht (massage) of juist mentaal ondersteunend (muzikaal, vocaal, beeldend. bewegend) is het ons mogelijk tal van chronische, vastgelopen ziekteprocessen op een verfrissende en nieuwe wijze in een gezondere dynamiek te brengen.

**********************************************************************
Voor welke ziektes/klachten?
Voor een breed scala aan klachten en aandoeningen kunt u bij ons terecht. Zie ook ‘Behandeling van’
Ademhalingsproblemen, vermoeidheidsklachten, ondersteuning bij kanker of na een hartinfarct, herstel bij overspannenheid of burn-out, slaapproblemen, rouwverwerking, etc.….

Meer Alternatieve genezers in de buurt

Deze Antroposofische Geneeskunst Therapeuticum Venkelveld vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Alternatieve genezers in de buurt.