Apeldoornse Kliniek voor Parodontologie & Implantologie AKPI

Apeldoornse Kliniek voor Parodontologie & Implantologie AKPI

Bandalaan 2, 7314BS, Apeldoorn 055-5767167 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Tandvleesproblemen ?

Mist u tanden of kiezen ?

Zit uw kunstgebit los ?

Parodontologie en implantologie zijn twee onderdelen van de tandheelkunde die de laatste twintig jaar steeds meer in de schijnwerpers staan omdat van de 50-plussers een hoog percentage tot op hoge leeftijd nog eigen tanden en kiezen heeft.

De Apeldoornse Kliniek voor Parodontologie en Implantologie is de enige (door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie) erkende praktijk in de stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen.

U kunt behandeld worden voor ernstige tandvleesproblemen (parodontitis) op verwijzing van uw tandarts.

In onze kliniek werken zeer ervaren tandartsen en mondhygiënisten, die zich gespecialiseerd hebben in de behandeling van tandvleesaandoeningen. Doorgaans wordt u naar onze kliniek verwezen omdat uw tandarts zich zorgen maakt over de conditie van uw tandvlees. Maar ook als u zelf bezorgd bent over de toestand van uw gebit of niet tevreden bent met uw kunstgebit kunt u voor een second opinion altijd bij ons terecht.

Hiernaast houden wij ons bezig met implantologie. Ter vervanging van tanden en kiezen die verloren zijn gegaan kunnen vaak implantaten geplaatst worden: kunstwortels waarop kronen en bruggen gemaakt worden.

Maar ook kunstharsplaatjes of frames krijgen beter houvast door het bijplaatsen van een implantaat.

Tevens passen wij de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van klikgebitten toe. Wanneer u geen eigen tanden en kiezen meer hebt en al jaren met een los ondergebit tobt is het mogelijk door het plaatsen van implantaten een kunstgebit weer houvast te geven. Uw levenskwaliteit stijgt met sprongen !

Als u geen eigen tandarts meer hebt kunt u zonder verwijzing bij ons terecht. Zonder lange wachttijden. De kosten worden in de meeste gevallen voor het overgrote deel door uw zorgverzekeraar betaald.