Apotheek Lingmont

Apotheek Lingmont

Airbornelaan 134, 5632JG, Eindhoven 040-2414454

Openingstijden (13 nov - 19 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Apotheker Rik de Ruiter van Service Apotheek Lingmont in Gezondheidscentrum Airborne: ‘Naast deskundigheid en gemak staat gastvrijheid bij ons hoog in het vaandel’

Deskundig en gastvrij
Als team van Service Apotheek Lingmont streven wij er naar om, naast het leveren van uw geneesmiddelen, u optimaal te informeren, te adviseren en te begeleiden om tot het gewenste resultaat van uw geneesmiddelengebruik te komen. Daarbij vinden wij dat u zonder aarzelen bij ons binnen moet kunnen stappen als u extra uitleg nodig heeft, vragen heeft of een persoonlijk gesprek wilt. Kortom, naast deskundigheid staat gastvrijheid bij ons hoog in het vaandel.

Gemak
Geneesmiddelen gebruiken moet zo makkelijk mogelijk zijn, zeker als u meerdere middelen naast elkaar gebruikt. Daarom bieden wij de herhaalservice. De herhaalservice is een dienst waarbij u voor (een deel van) uw medicatie geen herhaalrecepten meer hoeft aan te vragen. De apotheker of apothekersassistent(e) neemt eerst met u uw actuele geneesmiddelengebruik en geneesmiddelenvoorraad door. Vervolgens wordt met u afgesproken vanaf welke datum de herhaalservice van start gaat. De huisarts en de apotheek zorgen daarna samen voor uw herhaalmedicatie en u krijgt bericht dat wanneer de geneesmiddelen klaar staan. Natuurlijk kunnen we deze geneesmiddelen ook bij u thuis bezorgen.

Onze zorg gaat verder
Maar onze zorg gaat verder. Ook voor zelfzorgmiddelen, thuiszorgmiddelen en algemene hulpmiddelen zijn wij u graag van dienst met de juiste producten en adviezen. En… bij het gebruik daarvan toetsen we of deze in combinatie met eventuele geneesmiddelen op recept verantwoord gebruikt kunnen worden.

Heeft u vragen of wilt u eens vrijblijvend met onze apotheek en onze gastvrijheid kennismaken? Stap eens binnen of neem contact op via tel. 040 241 44 54 of email: info@lingmont.nl. U kunt ook voor alle informatie op onze website bezoeken: www.apotheeklingmont.nl

Apothekers: Rik de Ruiter en Mw.

Meer Apotheken in de buurt

Deze Apotheek Lingmont vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Apotheken in de buurt.