Let op: Vandaag is het 1e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Apotheek Sasburg BV

Apotheek Sasburg BV

Ype Staakstraat 1, 8607BH, Sneek 0515-411711 Website

Openingstijden (14 mei - 20 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Om u nog beter van dienst te zijn is Apotheek Sasburg nu ook bereikbaar via het internet. U kunt op onze website 24 uur per dag informatie krijgen over geneesmiddelen en gezondheid. Ook hebben wij een uitgebreide zelfzorgwijzer online met advies over het gebruik van vrij verkrijgbare zelfzorgmiddelen bij een aantal veel voorkomende aandoeningen. Via de website kunt u bovendien vragen stellen.

Buiten de openingstijden en in de weekenden en feestdagen kunt u voor spoedgevallen terecht bij de dienstdoende apotheek.

De apotheek is geopend van 08.00 - 18.00 uur van maandag t/m vrijdag.Daarnaast zijn wij op zaterdag geopend van 11:00-13:00 uur. Daarnaast hebben we een kleine apotheek in gezondheidscentrum it Noard deze is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 uur tot en met 17:00 uur. Ook is het mogelijk om de medicatie in IJlst af te halen bij de huisartsen Koning/Poen te Ijlst en de servilocker in de Poiesz te IJlst. Buiten deze openingstijden en in de weekenden en feestdagen kunt u voor spoedgevallen terecht bij de Spoedapotheek in het Antonius Ziekenhuis te Sneek.
Zelfmedicatie.

Tussen echt ziek en helemaal gezond zit een groot scala aan kwalen. Niet erg genoeg om meteen naar de huisarts te gaan, maar u wilt er wel meer over weten. Gaat het vanzelf over? Wat kunt u er zelf aan doen? Zijn er middelen die de klachten verminderen? Hoe gebruik je die middelen?

Kwalen.
In de zelfzorgwijzer kunt u meer vinden over alledaagse aandoeningen. Wij bieden u betrouwbare informatie die is samengesteld door apothekers.

Over een aantal alledaagse aandoeningen vindt u antwoorden op de vragen:
Wat is het?
Wat zijn de klachten?
Wat zijn mogelijke oorzaken?
Wanneer raadpleegt u in ieder geval uw huisarts?
Wat kunt u er zelf aan doen?
Welke middelen kunt u gebruiken?

Zelfzorgmiddelen.
In de zelfzorgwijzer vindt u informatie hoe u zelfzorgmiddelen kunt gebruiken.
Wees bij gebruik van zelfzorgmiddelen attent:
Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Meer Apotheken in de buurt

Deze Apotheek Sasburg BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Apotheken in de buurt.