Apotheek Vredeveld

Apotheek Vredeveld

Vredeveldseweg 70, 9404CE, Assen 0592-314855 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Apotheek Vredeveld is sinds 1976 gevestigd in Assen aan de Vredeveldseweg 70. De apotheek is onderdeel van de maatschap apotheek Karsten / apotheek Vredeveld. Naast de apotheker, mevr. A. Prins (beherend apotheker), zijn er negen assistentes werkzaam in de apotheek, waarvan er drie fulltime werken. Daarnaast is er een apotheekmedewerker, een interieurverzorgster en twee bezorgers in dienst.

Het verzorgingsgebied van apotheek Vredeveld omvat voornamelijk de wijk Vredeveld (Assen-Oost). Dit is een wijk waarin veel oudere mensen wonen. Hierdoor heeft de apotheek een groot aantal patiënten van boven de 65 jaar die al lange tijd bij ons in de apotheek komen. Door onze oudere patiënten wordt het zeer gewaardeerd dat wij de geneesmiddelen aan huis bezorgen. In de wijk Vredeveld is ook een zorgcentrum voor ouderen ‘De Vijverhof’ gevestigd waaraan de medicatie wekelijks worden geleverd in zogenaamde zakjes die door de verdeelmachine gevuld worden. Verder leveren wij ook wekelijks medicatie aan bewoners van ‘De Vijverstee’, de zorgboerderij in Peest en de woonvoorziening aan de Dotterbloemstraat, allen onderdeel van Promens Care (zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke handicap) en de Noorderbrug locatie aan de Anreperstraat.

Apotheek Vredeveld verzorgt circa 9000 patiënten. Meer dan 80% van onze recepten zijn afkomstig van de vijf huisartsen van het gezondheidscentrum Assen-Oost. Met deze vijf huisartsen onderhouden wij goede contacten.

Sinds 1 januari 2007 is de apotheek Vredeveld gecertificeerd volgens de norm HKZ Openbare Apotheek.

Op 3 juli 2007 ontving de apotheek het certificaat "Apotheken door Cliënten Bekeken" uit handen van de voorzitter van de Nederlandse Patiënten en Consumenten Federatie.

Meer Apotheken in de buurt

Deze Apotheek Vredeveld vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Apotheken in de buurt.