Aquacombi Waterbehandeling

Aquacombi Waterbehandeling

Pasteurweg 2, 8503AB, Joure 0889899100 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Aquacombi levert innovatieve producten voor het behandelen op optimaliseren van de watervoorziening in huis. Zo heeft het met de AquaCell dé allerbeste oplossing tegen kalkaanslag in huis maar ook voor het filteren van sediment, organische of anorganische verontreinigingen, en zelfs voor het verhogen van de waterdruk hebben de Friezen bijzondere oplossingen in huis.

Aquacombi ontstond -zoals wel meer familiebedrijven dat doen- uit een goed idee én in dit geval een tweetal bijzonder gedreven mensen met passie voor wat ze deden zodat ze de ideen ook tot een succesvolle uitvoer konden brengen. Om te beginnen leverderde ze oplossingen voor de horeca om die vermaledijde kalkaanslag in grote stoomovens tegen te gaan. Maar, als snel name in de jaren ' 90 vervolgens de belangstelling van de particuliere markt snel toe nadat een wit aangeslagen badkamer iets bleek waar je wat tegen kon doen.

De echte doorbraak kwam vervolgens met de introductie van de AquaCell. Deze waterontharder heeft in tegenstelling tot alle andere oplossingen namelijk geen stroom meer nodig, is dubbel uitgevoerd en kent een onbeperkte garantie. Hierna ging het hard waarna de er intrek moest worden genomen in een nieuw bedrijfspand aan de rand van het Friese Joure.

Vandaar uit breid Aquacombi nog steeds in rap tempo haar activiteiten uit maar met altijd de kernwaarde van haar succes helder op het netvlies aldus de pater familias Gerrit Dijkstra:

" De klanten van onze producten zijn zonder uitzondering ambassadeurs geworden. Dit komt in mijn ogen niet alleen doordat de producten die we leveren anders en beter zijn. Nee, het komt vooral door de service die we erbij leveren. Als er iets is dan lossen we het gewoon op, zelfs al zouden we daar op toe moeten leggen. Dat vertrouwen krijgen we immers van onze klanten en wij willen dat vertrouwen waard zijn. Dat is de basis van onze groei"

Meer Waterbehandeling in de buurt

Deze Aquacombi Waterbehandeling vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Waterbehandeling in de buurt.