Arcade (Hoofdkantoor)

Arcade (Hoofdkantoor)

Stokdijkkade 26, 2671GX, Naaldwijk 0174-282300 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Arcade is een professionele woningcorporatie en de grootste verhuurder in Westland. Wij hebben bezit in de kernen Ter Heijde, Monster, ’s-Gravenzande, Heenweg, Poeldijk, Naaldwijk en De Lier. Daarnaast zijn wij op kleinere schaal actief in Den Haag. In totaal bezitten wij circa 8.000 eengezinswoningen, appartementen, bedrijfsruimtes die geschikt zijn voor jongeren, ouderen, gehandicapten, gezinnen en kinderdagverblijven. Daarnaast hebben wij een ontwikkelportefeuille van circa 500 woningen. Jaarlijks komen er gemiddeld circa 350 Haagse en Westlandse woningen van Arcade vrij voor de verhuur.

Bij ons kunt u terecht indien u:
- een (sociale) huurwoning zoekt en wilt weten aan welke regels u moet voldoen
- een bestaande of nieuwbouwwoning wilt kopen
- een projectontwikkelaar voor nieuwbouw of VvE-beheerder zoekt
- een garage, bedrijfsruimte of winkelpand wilt huren
Er zijn ruim 60 enthousiaste en gedreven medewerkers in dienst. De Raad van Commissarissen (RvC) houdt toezicht op het beleid van onze directeur-bestuurder en functioneert verder als klankbord en sparringpartner van onze directeur-bestuurder.

De 'missie' van onze organisatie staat in de toevoeging van onze bedrijfsnaam: Arcade, mensen en wonen. Mensen en Wonen is waar het bij onze organisatie om draait. De belangrijkste 'doelstelling' van onze organisatie is dan ook het beschikbaar stellen van passende en betaalbare woonruimte voor mensen met lage inkomens. Binnen deze groep besteden wij bijzondere aandacht aan bijvoorbeeld jongeren, ouderen, gehandicapten en statushouders. Het blijvend zorgen voor voldoende woningen voor deze doelgroep is ons uitgangspunt.

Maatschappelijk ondernemen: leveren waar vraag naar is.
We zijn initiatiefrijk en als we kansen zien, willen we deze ook grijpen. Wij leveren waar vraag naar is. We willen vooral die producten en diensten leveren die de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van klanten versterken/bevestigen.

Meer Hypotheken in de buurt

Deze Arcade (Hoofdkantoor) vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Hypotheken in de buurt.